Daily Μail: Πλοίο του Βαγγέλη Μαρινάκη έσωσε περισσότερους από 150 μετανάστες

Daily Μail: Πλοίο του Βαγγέλη Μαρινάκη έσωσε περισσότερους από 150 μετανάστες

Το πλοιάριο με τους μετανάστες βούλιαξε 60 μίλια από την ακτή - Οι ναυαγοί διασώθηκαν από το πλήρωμα του δεξαμενοπλοίου «Αριστοφάνης» ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη

metanastes
Τη διάσωση περισσότερων των 150 μεταναστών -οι οποίοι επέβαιναν σε πλοιάριο που βούλιαζε- από πλοίο του Βαγγέλη Μαρινάκη, αναδεικνύει με σημερινό της δημοσίευμα η Daily Mail. Η βρετανική ιστοσελίδα αναφέρεται στη διάσωση των ναυαγών μεταναστών από πλοίο του Βαγγέλη Μαρινάκη επισημαίνοντας ότι ο εφοπλιστής είναι και ιδιοκτήτης της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Νότιγχαμ Φόρεστ. 
metanastes2

Οι μετανάστες βρίσκονταν επί τέσσερις ημέρες στη θάλασσα όταν διαπίστωσαν ότι το πλοιάριό τους έμπαζε νερά. Για τη διάσωσή τους έσπευσε το πλήρωμα του δεξαμενοπλοίου «Αριστοφάνης» ιδιοκτησίας της Capital Ship Management του Βαγγέλη Μαρινάκη που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Ιταλία προς την Αίγυπτο.
metanastes

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει η Daily Mail, το μήκους 15 μέτρων ξύλινο σκάφος τους επρόκειτο να βουλιάξει. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας να ανεβάσουν τους μετανάστες στο πλοίο, μια από τις γυναίκες που ήταν μάλιστα και έγγυος, έπεσε στη θάλασσα αλλά ευτυχώς διασώθηκε.

Αφού διέσωσαν τους περισσότερους των 150 μεταναστών τα μέλη του πληρώματος του δεξαμενοπλοίου άλλαξαν την πορεία τους και έπλευσαν προς την Παλαιόχωρα των Χανίων όπου και έδεσαν προκειμένου να αποβιβαστούν με ασφάλεια οι ναυαγοί.
metanastes3

Κατά πληροφορίες, όσο παρέμειναν στο «Αριστοφάνης», οι διασωθέντες μετανάστες πήραν κουβέρτες, νερό, φαγητό και γάλα. Αφού αποβιβάστηκαν στην Κρήτη, το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του προς την Αίγυπτο όπως ήταν προγραμματισμένο.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Το 33% των κρουσμάτων αφορά σε ανηλίκους - Τι περιμένουν οι ειδικοί

Στέιτ Ντιπάρτμεντ για γαλλικές φρεγάτες: Χαιρετίζουμε τις συνεχείς αμυντικές επενδύσεις της Ελλάδας

Φέτος οι αιτήσεις... του χρόνου οι ρυθμίσεις με 36 – 72 δόσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης