ΗΠΑ: Υποψήφιος για την επανεκλογή του το 2024 θα είναι ο Μπάιντεν

ΗΠΑ: Υποψήφιος για την επανεκλογή του το 2024 θα είναι ο Μπάιντεν

Σε ηλικία 82 ετών θα διεκδικήσει μία δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο - Η πρώτη του συνέντευξη Τύπου από τότε που ανέλαβε τα ηνία της χώρας έκρυβε εκπλήξεις

biden_joe_1
Έτοιμος για να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2024 δηλώνει ο Tζο Μπάιντεν.

Για πρώτη φορά, ο Δημοκρατικός Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι οι πολιτικές του φιλοδοξίες δεν τελειώνουν με την θητεία του στο Λευκό Οίκο το 2024.

Ο 78χρονος ηγέτης των ΗΠΑ θα διεκδικήσει και δεύτερη προεδρική θητεία στις επερχόμενες εκλογές, όπως αποκάλυψε στην πρώτη του τηλκεοπτική συνέντευξη Τύπου, αφότου ανέλαβε τα ηνία της χώρας.

Watch Biden's First Full Press Conference | NBC News


Όπως γράφει το αμερικανικό δίκτυο «CNBC», η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Τζο Μπάιντεν από την ημέρα που πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου έκρυβε εκπλήξεις.

Κλείσιμο
Όχι μόνο για τη διαχείριση της νόσου Covid- 19, καθώς ανακοίνωσε ότι είναι πλέον απόλυτη προτεραιότητα η αντιμετώπιση της πανδημίας και διπλασίασε στα 200 εκατομμύρια δόσεις των εμβολιασμών κατά τις 100 πρώτες μέρες της προεδρίας του αλλά και για τα πολιτικά σχέδια που δεν σταματούν στην πρώτη του προεδρική θητεία: Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την επανεκλογή του το 2024 παρά το γεγονός ότι θα είναι 82 ετών.

Στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, ο Αμερικανός πρόεδρος κρατούσε χαρτιά με τα βασικότερα σημεία της ομιλίας του, ενώ υπήρξαν στιγμές αμηχανίας από την πλευρά του καθώς δεν θυμόταν τι τον είχαν ρωτήσει οι δημοσιογράφοι, όπως σχολιάζει αμερικανική εφημερίδα.

«Όταν ζήτησε από τους δημοσιογράφους να του κάνουν ερωτήσεις για να τους δώσει περισσότερες διευκρινήσεις , πολλές φορές δεν θυμόταν τι τον είχαν ρωτήσει και κοίταζε τις σημειώσεις του προσπαθώντας να τα... μπαλώσει» όπως αναφέρει η εφημερίδα «New York Post».


Ειδήσεις σήμερα: 

Σύνοδος Κορυφής: Το τελικό κείμενο για Τουρκία και η ικανοποίηση της Αθήνας

Στα ύψη τα κρούσματα - Απρόβλεπτη η συμπεριφορά της επιδημίας

«Κούρεμα» ενοικίων Μαρτίου: Ποιοι δικαιούνται μείωση 100% και ποιοι 40%
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης