Κορωνοϊός - Αθλητισμός: Πως να φτιάξετε προπονητήριο αλμάτων επί κοντώ
Με αρκετή ξυλεία, μερικές παλέτες και ένα δανεικό στρώμα με τους στυλοβάτες και τον πήχη, η Σάντι Μόρις, από τις μεγάλες αντιπάλους της Κατερίνας Στεφανίδη έφτιαξε το προσωπικό της προπονητήριο επί κοντώ για να μπορέσει να ξεπεράσει την καραντίνα του κορωνοϊού
Η περίφημη ατάκα από το Field of dreams (Ξυπόλητος Τζο στα ελληνικά, με τον Κέβιν Κόστνερ) – If you build it they will come – έχει απόλυτη εφαρμογή στην έμπνευση της Σάντι Μόρις.
Η Αμερικανίδα επικοντίστρια αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ρενό Λαβιλενί και να φτιάξει με τα ίδια της τα χερια (και με τη βοήθεια του πατέρα της) διάδρομο φοράς για να κάνει άλματα.
Χθες ολοκλήρωσε το έργο το οποίο της στοίχισε συνολικά 4.000 δολάρια πληρώνοντας την ξυλεία και τον ελαστικό τάπητα που στρώθηκε στο διάδρομο.
Χρησιμοποίησε επίσης παλιές παλέτες για να φτιάξει τη βάση του στρώματος, ενώ το πανεπιστήμιο του Αρκάνσας (από όπου αποφοίτησε) της παραχώρησε ένα στρώμα επί κοντώ καθώς και τους στυλοβάτες με τον πήχη τα οποία όλα μαζί κοστίζουν περίπου 30.000 δολάρια για να τα αγοράσεις.
Κλείσιμο
Έτσι η Μόρις είναι έτοιμη πλέον να ξεκινήσει την προετοιμασία της και πλέον δε θα χρειάζεται να φεύγει καθόλου από το σπίτι της, καθώς φρόντισε στο γκαράζ να φτιάξει και μίνι γυμναστήριο με βάρη…
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας