Νιούκαστλ: Υποψήφια να σπάσει το ρεκόρ της πιο πλούσιας ομάδας στον κόσμο

Νιούκαστλ: Υποψήφια να σπάσει το ρεκόρ της πιο πλούσιας ομάδας στον κόσμο

Η περιουσία του Σαουδαράβων που ετοιμάζονται να αγοράσουν τη Νιούκαστλ, ξεπερνάει τα 360 δισ. ευρώ και θα καταστίσουν τις Καρακάξες τον νέο μεγάλο παγκόσμιο παίκτη στο ποδόσφαιρο

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Το «κονσόρτιουμ» από τη Σαουδική Αραβία που φαίνεται ότι έχει κλειδώσει στην αγορά της Νιούκαστλ, ετοιμάζεται να κάνει τις Καρακάξες την πλουσιότερη ομάδα όχι μόνο στην Premier League, αλλά σε όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Η πώληση από τον διαβόητο Μάικ Ασλεϊ αναμένεται να φτάσει τα 350 εκατ. ευρώ, αλλά οι Σαουδάραβες που αγοράζουν, υπολογίζεται ότι έχουν περιουσία που ξεπερνάει τα 360 δισ. ευρώ.

Πρόκειται για αστρονομικό ποσό, εάν υπολογιστεί ότι ο σεΐχης Μανσούρ της Μάντσεστερ Σίτι έχει πίσω του 27 δισ. ευρώ. Το επενδυτικό αυτό σχήμα των Αράβων θέλει να αποκτήσει το 80% της Νιούκαστλ, με το υπόλοιπο ποσοστό να πηγαίνει στη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από τη διαμεσολάβηση για το νέο μεγάλο deal του ποδοσφαίρου, Αμάντα Στέιβλι και σε κάποιους Αγγλους επενδυτές.

Μάλιστα έχει κυκλοφορήσει, ότι με το που θα αποκτήσουν την ομάδα οι Αραβες, θα διαθέσουν άμεσα πάνω από 300 εκατ. ευρώ για μεταγραφές. Και κάπως έτσι η Νιούκαστλ ετοιμάζεται να γίνει ο επόμενος μεγάλος παίκτης του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, μετά τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Γερμανία: Ποια καταστήματα ανοίγουν αύριο - Ξεκινά η επιστροφή στην κανονικότητα

Ποια καραντίνα; Έστησαν κανονικό ποντιακό γλέντι στο Κορδελιό (βίντεο)

Κορωνοϊός: Πάνω από 160.000 ζωές έχει «θερίσει» ο κορωνοϊός - Ο ενημερωμένος «χάρτης» του ιού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης