Αντετοκούνμπο: Η «τηλεδιάσκεψη» με τους Ουόριορς στην καραντίνα

Αντετοκούνμπο: Η «τηλεδιάσκεψη» με τους Ουόριορς στην καραντίνα

Το bleacher report εκμεταλλεύτηκε τις μέρες και δημιούργησε μια... φτιαχτή τηλεδιάσκεψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Ουόριορς, χρησιμοποιώντας δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών - Οι αντιδράσεις των fans φυσικά δεν έλειψαν

ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ_ΟΥΟΡΙΟΡΣ
Δεν μπορείς να τα βάλεις με τους fans του ΝΒΑ σε υποθετικές καταστάσεις.

Το Bleacher Report είχε την ιδέα να φτιάξει δωμάτια τελεδιασκέψεων τώρα που είναι της μόδας λόγω κορονοϊού και καραντίνας, πατώντας πάνω σε φήμες ή σχέσεις των παικτών.

Σε ένα από αυτά τοποθέτησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μαζί με τους Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον, Ντρέιμοντ Γκριν και Στιβ Κερ, δηλαδή τα μεγάλα ονόματα και του προπονητή των Ουόριορς.

Μην ξεχνάμε πως το Γκόλντεν Στείτ έχει την δυνατότητα να πάρει τον Greek Freak στο μέλλον και το θέλει πολύ, ενώ έχει αρκετούς τρόπους να το καταφέρει.

Άλλη μια φήμη τονίζει πως ο Έλληνας φόργουορντ μπορεί να πάει στους Ουόριορς, αν οι Μπακς δεν μπορέσουν να φτάσουν στους τελικούς.

Αυτά ήρθε να χρησιμοποιήσει το Bleacher για να βάλει εκ νέου... φωτιά στο τοπία σε μια περίοδο που δεν έχουμε δράση στη λίγκα λόγω covid-19.

Κλείσιμο
Φυσικά το... παράθυρο με τον Γιάννη και τους Ουόριορς δεν πέρασε απαρατήρητο από τους fans της λίγκας, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν και να... μπουν στον χορό.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Τεράστια δωρεά Μαρινάκη, Φράγκου και ΙΟΝ στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας

Κορωνοϊός - Βενεζουέλα: Το πάρτι των «Μαδουρόπαιδων» με sex, drugs και Covid-19

Κλειστά σχολεία έως τις 10 Μαΐου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης