Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει χωρίς νίκη μετά από 5 αγώνες στα playoffs της Stoiximan Super League αφού ηττήθηκε 1-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Μετά το ματς ο Ράφα Μπενίτεθ μίλησε στην Cosmote TV για αυτά που έγιναν στο γήπεδο και την δοκιμή που έκανε να παίξει με 2 επιθετικούς.
Οι δηλώσεις του Ράφα Μπενίτεθ
Για το παιχνίδι: «Υπήρχαν κάποια θέματα που δεν ήταν υπέρ μας και ίσως έκαναν την διαφορά. Στο τέλος του πρώτου ημίχρονου, ενώ ήταν 0-0, μπήκε ένα γκολ που μπορείς να αναλύσεις, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Ξέραμε και πράγματι ήταν δύσκολο, στο τέλος δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο αντίπαλος έχει εμπειρία και μπορεί να διαχειρίζεται καταστάσεις».
Για την χρησιμοποίηση δύο φορ: «Η ιδέα ήταν πως οι αντίπαλοι ήταν αρκετά ψηλά. Θα μπορούσαμε να βρούμε χώρους και συνεργασίες, φάνηκε και σε μία περίπτωση που αντεπιτεθήκαμε και φάνηκε σε μία αντεπίθεση που ο Τεττέη θα μπορούσε να μοιράσει στον Σβιντέρσκι. Θεωρώ λειτούργησε σε αυτό το κομμάτι, ίσως όχι σε όλο το παιχνίδ».
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.