Η τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη και ο σύντροφός της Στέφανος Στρατάκης βάφτισαν την κόρη τους το μεσημέρι της Κυριακής (17/5) στο Ηράκλειο Κρήτης, στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στα Σπήλια.
Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε τραπέζι σε γνωστή ταβέρνα στο Σκαλάνι, σύμφωνα με το creta24.gr. Το κοριτσάκι πήρε το όνομα Ερωφίλη ενώ νονοί της ήταν η Μαρία και ο Αντώνης.
Μία ημέρα πριν τη βάφτιση, είχε στηθεί ένα μικρό γλέντι σε μεζεδοπωλείο στις Αρχάνες.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.