Corriere Dello Sport: «Η Μόντσα του Μπερλουσκόνι, ετοιμάζεται να περάσει στα χέρια του Μαρινάκη»

Corriere Dello Sport: «Η Μόντσα του Μπερλουσκόνι, ετοιμάζεται να περάσει στα χέρια του Μαρινάκη»

Οι Ιταλοί γράφουν πως το τελευταίο deal του «Καβαλιέρε» πριν πεθάνει ήταν η συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού για την ομάδα της Serie A

marinakis_dilwseis_xr
Μια ανάσα από την αγορά της Μόντσα φέρεται να βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere Dello Sport», μετά από συμφωνία με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι πριν τον θάνατό του.

Ο Καβαλιέρε πέθανε τη Δευτέρα (12/6) στα 86 του χρόνια αφήνοντας πίσω του τον ιταλικό σύλλογο του οποίου ήταν ιδιοκτήτης από το 2018 και όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα υπάρχει συμφωνία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για τη μεταβίβασή του, η οποία πρόκειται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών άρχισαν πριν από λίγους μήνες σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο, το οποίο αναφέρει πως ο σύλλογος της Μπριάντσα είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, χαρακτηρίζοντας τη συμφωνία με τον Μαρινάκη ως την «τελευταία αθλητική διαίσθηση του Μπερλουσκόνι».

«Αφήστε τη Μόντσα σε ένα άτομο με μεγάλες φιλοδοξίες, αυτή ήταν η τελευταία κίνηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η ομάδα της Μπριάντσα θα πωληθεί στον Έλληνα μεγιστάνα. Η διαπραγμάτευση, η οποία ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες, θα έπρεπε να έχει ήδη κλείσει τις τελευταίες ημέρες», γράφει συγκεκριμένα το ιταλικό δημοσίευμα.

Για τη Μόντσα και όλους τους ανθρώπους της, ο Μπερλουσκόνι ήταν ο «θαυματοποιός». Το πιο σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας της ομάδας κλείνει με τον θάνατό του. Από την άφιξη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι το 2018 μέχρι την κατάκτηση της ενδέκατης θέσης στη Serie A στο τέλος της φετινής σεζόν ήταν ένα μεγάλο ταξίδι. Πέρασε γρήγορα από τη Serie C στη Serie B και έφτασε να κερδίζε σε μια σεζόν Γιουβέντους, Ίντερ και Νάπολι. Μια γρήγορη και επιτυχημένη άνοδος, υποστηριζόμενη από μια σημαντική οικονομική επένδυση και ορισμένες φωτισμένες διαισθήσεις, όπως η προαγωγή από την Primavera του προπονητή Ραφαέλε Παλαντίνο μετά από ένα αργό ξεκίνημα και την απόλυση του Τζιοβάνι Στρόπα.

Όπως γράφει η Corriere, «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναζητά πάντα νέες επιχειρήσεις και νέες αγορές στις οποίες μπορεί να επενδύσει. Συνεργάστηκε στενά με τη Λίνα Σουλούκου, τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο της Ρόμα , από το 2018 έως το 2022, και με τον Φρανσουά Μοντέστο , άνθρωπο της μεταγραφικής αγοράς με παρελθόν ως παίκτης στην Κάλιαρι που έγινε διευθυντής στη Μόντσα πέρυσι. Η περιοχή της Μπριάντσα ετοιμάζεται λοιπόν να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της. Η τελευταία αθλητική διαίσθηση του Μπερλουσκόνι».


Ειδήσεις σήμερα:

Τετράδης στον Δανίκα: Νομίζω ότι είμαι ο πρώτος που ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη

Το ραντεβού των billionaires: Ενας γάμος φέρνει το Καστελόριζο στο... κέντρο του κόσμου

Σκύλος στη θάλασσα - Τι επιτρέπεται βάσει νόμου

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης