Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Η Βασίλισσα έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που «σμπαράλιασε» το κάστρο των Reds
Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μόλις η δεύτερη ομάδα τα τελευταία 70 χρόνια που έβαλε πέντε γκολ μέσα στο σπίτι της Λίβερπουλ και η πρώτη εκτός Νησιού
Ιστορικός θρίαμβος για τη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην έδρα της Λίβερπουλ! Οι Reds πήραν προβάδισμα δυο γκολ κόντρα στη Βασίλισσα στο «Άνφιλντ» μέσα σε 14 λεπτά και ενώ συνήθως κάπου εκεί ξεκινάει η... κατηφόρα για τους φιλοξενούμενους οι ρόλοι αντιστράφηκαν.
Η Βασίλισσα της Ισπανίας και της Ευρώπης ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα του πρώτου μέρους με τον Βινίσιους και στο δεύτερο μέρος έκανε... πάρτι με τρία γκολ σε διάστημα 22 λεπτών και συνολικά πέντε σε 53 λεπτά! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έγινε η δεύτερη φιλοξενούμενη ομάδα που σκοράρει πέντε φορές στο «Άνφιλντ» τα τελευταία 70 χρόνια και η πρώτη εκτός Νησιού. Πρώτη ήταν η Άρσεναλ του Αρσέν Βεγκέρ το 2007 όταν είχε νικήσει με 6-3. Αν γυρίσουμε το ημερολόγιο πιο πίσω θα βρούμε και μια νίκη της Πρέστον με 5-1 το 1953 για την πρώτη κατηγορία του Νησιού.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.