Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Το ρομάντζο, οι υπέρ, οι κατά και η... πρώην

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Το ρομάντζο, οι υπέρ, οι κατά και η... πρώην

Πώς ένα ζεϊμπέκικο και μερικά φιλιά στην πίστα προκάλεσαν σάλο

BAVDI-MPISMPIKIS-MAK
Το καλοκαίρι του 2021, οι φήμες περί νέου ειδυλλίου στην εγχώρια σόουμπιζ μεταξύ της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, καλά κρατούσαν.

Όταν τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να σταματήσει να κρύβεται και να αποκαλύψει τη σχέση του, κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών καραδοκούσαν σε κάθε τους βήμα, προκειμένου να «κλέψουν» κάποιο τρυφερό ενσταντανέ. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός όμως ήταν πολύ προσεκτικοί, σε σημείο μάλιστα που το… στενό μαρκάρισμα προκαλούσε και τον εκνευρισμό του Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος αρνιόταν πεισματικά να πει το οτιδήποτε για τη νέα του σχέση.
vandi-mpismpikis-f432423
Σε συνέντευξή του μάλιστα στο περιοδικό «Τηλεθεατής», τον Νοέμβριο του 2021 και σε σχετική ερώτηση για τα προσωπικά του, ο Βασίλης Μπισμπίκης ενοχλήθηκε και η μοναδική απάντηση που έδωσε τότε, ήταν: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό».

Από την άλλη και η Δέσποινα Βανδή ήταν αμήχανη στις ερωτήσεις που της έκαναν για τον καινούριο έρωτα που ήρθε στη ζωή της, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την ενόχληση της τραγουδίστριας όταν οι δημοσιογράφοι περίμεναν στο αεροδρόμιο το ζευγάρι να επιστρέψει, από ένα ταξίδι στην Ιταλία.

Μία ρεπόρτερ είχε ρωτήσει τότε την τραγουδίστρια για το τι ευχή είχε κάνει στην Φοντάνα ντι Τρέβι, με εκείνη εμφανώς εκνευρισμένη να απαντά: «Μου κάνεις πλάκα τώρα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfkagakrp12x)

 Σε ένα άλλο ταξίδι τους, αυτή τη φορά στην Κύπρο, όταν οι δημοσιογράφοι ζητούσαν επίμονα από το ζευγάρι κάποια δήλωση, ο ηθοποιός είχε πει σε έντονο τόνο, «Να εξαφανιστείτε! Δεν μπορείτε;».

Λίγο αργότερα κι ενώ η σχέση δυνάμωνε, άρχισαν τα πρώτα stories στο Instagram, στα οποία το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλασε διαδικτυακές καρδιές και λόγια αγάπης.

Ο χρόνος περνούσε κι ενώ όλοι... αγωνιούσαν και για άλλες κοινές εμφανίσεις τους, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσαν όλο το υλικό… στο πιάτο.
Κλείσιμο
0021_VASILIS_MPISMPIKIS_DESPINA_VANDI_10122022
Ο γνωστός ηθοποιός άρχισε να επισκέπτεται όλο και πιο συχνά το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η σύντροφός του, αρχικά διακριτικά στο τραπέζι και όπως όλοι είδαμε στα βίντεο που κυκλοφόρησαν σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πάνω στη σκηνή, χορεύοντας ζεϊμπέκικο και ανταλλάσσοντας φιλιά με την αγαπημένη του.

Από εκείνη τη στιγμή, η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, με διάσημους και άσημους, να έχουν χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα» και να σχολιάζουν «τι πρέπει και τι δεν πρέπει», που όπως φαίνεται το ερωτευμένο ζευγάρι, «στιγμή δεν σκέφτηκε».

Τα «επίμαχα» βίντεο
Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης

Οι κατά
Οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής αποτελούσαν ανέκαθεν αντικείμενο διαμάχης. Ενώ μερικοί άνθρωποι δεν έχουν πρόβλημα να βλέπουν ζευγάρια να φιλιούνται και να εκφράζουν τον έρωτά τους δημόσια, άλλοι ενοχλούνται από αυτό.

Η ιδέα δύο ατόμων να φιλιούνται παθιασμένα σε κοινή θέα και μάλιστα όταν πρόκειται για δύο γνωστούς καλλιτέχνες, μπορεί να φαίνεται ρομαντική και υπέροχη σε κάποιους, αλλά για άλλους μπορεί να αποτελεί πηγή δυσφορίας και ενόχλησης. Οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής αποτελούν προσωπική επιλογή και μπορεί να έχουν διαφορετική σημασία για τους ανθρώπους. Ενώ κάποιοι μπορεί να το βρίσκουν αξιαγάπητο, άλλοι μπορεί να το θεωρούν παρεμβατικό και ασεβές, σε κοινόχρηστους χώρους.

bandi_bisbikis_fili

«Όταν έχεις παιδιά, θέλει λίγο σεβασμό»
Τα αρνητικά σχόλια για τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης μεταξύ του ζευγαριού, είχαν αρχίσει πολύ πριν κυκλοφορήσει το βίντεο με τον Βασίλη Μπισμπίκη να φιλάει στην πίστα τη Δέσποινα Βανδή και να της χορεύει ζεϊμπέκικο.

Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων Αργύρης Παπαργυρόπουλος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Γεια σου», είχε σχολιάσει τη σχέση της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό, λέγοντας: «Εγώ έχω τις αντιρρήσεις μου σε ορισμένα πράγματα. Μέχρι ένα σημείο επιτρέπεται. Όταν είσαι κριτής σε μια εκπομπή και έχεις και κάποια παιδιά μεγάλα, θέλει κάποιο σεβασμό αυτό το πράγμα. Ο Βοσκόπουλος μου λέει μια φορά: με τρώει το κεφάλι μου. “Ε ξύσου” του λέω εγώ. “Τρελός είσαι; Με βλέπουν όλοι” μου λέει. Ήξερε ότι είναι ο Βοσκόπουλος και προστάτευε τον εαυτό του».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq4mtn4rha9d)

«Έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια»
Μετά την κυκλοφορία του βίντεο, από τους πρώτους που τοποθετήθηκαν δημόσια, ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος κράτησε μια διπλωματική στάση, χωρίς να υποστηρίζει αλλά ούτε και να κατακρίνει. Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» ο παρουσιαστής σχολίασε:

«Το βράδυ υπάρχει μία χαλάρωση σε όλα τα πράγματα. Μπορεί να πιεις κι ένα ποτήρι παραπάνω… Η Δέσποινα δεν έκανε κάτι, ο Βασίλης ανέβηκε πάνω στη σκηνή. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους ξέφυγε, από τον πολύ τον έρωτα. Σήμερα το βλέπουν. Οι ίδιοι με αυτό που βλέπουν είναι οκ; Διαφωνώ με τη λογική κάποιων που λένε ότι υπάρχουν παιδιά. Τα παιδιά της Δέσποινας είναι μεγάλα και χαίρονται που η μαμά τους έχει βρει έναν μεγάλο έρωτα. Δεν με πειράζει εμένα αυτό με τα παιδιά. Γι’ αυτούς τους δύο, αυτό εδώ δημόσια, είναι οκ; Δεν το έχουν μετανιώσει θεωρείτε;» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Το ζηλεύω και λίγο που ερωτεύτηκαν τόσο πολύ που έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια. Δεν το λέω ειρωνικά. Μακάρι να μου τύχει κι εμένα ένας έρωτας, να κεραυνοβοληθώ και ό,τι πιστεύω μέχρι εκείνη την ώρα, να αλλάξω. Να διαψευστώ. Πιστεύετε ότι αν στον Μπισμπίκη έλεγαν πριν 10 χρόνια ότι θα ερωτευτείς μία σταρ του lifestyle και θα πας στα μπουζούκια να τη φιλάς στο στόμα, τι θα έλεγε;».
Λιάγκας για Βανδή και Μπισμπίκη: «Έχουν σχδόν ξεμωραθεί και τα κάνουν δημόσια αυτά»
«Ηλίθιοι καλλιτέχνες για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς»
Η Ελένη Βιτάλη, ήταν από εκείνες που φάνηκε να ενοχλείται αρκετά, με όσα παρακολούθησε στο βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Η γνωστή ερμηνεύτρια, έγραψε στα σχόλια μίας δημοσίευσης στο Facebook:

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».

Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη επανήλθε με νέο σχόλιο: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη... τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».
Ελένη Βιτάλη για Μπισμπίκη-Βανδή: «Ηλίθιοι καλλιτέχνες» - Μελίνα Νικολαΐδη: Η απάντηση της στα...

«Όσο πιο σεμνά και μαζεμένα, τόσο πιο κυριλάτα κι όμορφα»
Και ο Γιώργος Γερολυμάτος όμως σχολίασε την πολυσυζητημένη εμφάνιση του ζευγαριού στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή. Ο τραγουδιστής ανέφερε τα εξής: «Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό και παρόλο που και για τη δική μου προσωπική ζωή έχουν γραφτεί πολλά, δεν χρησιμοποίησα ποτέ σκάνδαλα. Τα απέφευγα για να είναι καθαρή η καριέρα μου. Όσο πιο σεμνά και μαζεμένα, τόσο πιο κυριλάτα κι όμορφα θα είναι τα πράγματα. Η δική μου γυναίκα δεν θα το έκανε ποτέ αυτό, αλλά αν τυχόν είχα μια γυναίκα, μπορεί να έφτανα μέχρι το διαζύγιο. Είμαστε άξιοι των συνεπειών, μετά από τέτοιες κινήσεις. Αν έχουμε αμερικανοποιηθεί τόσο πολύ, με γεια μας, με χαρά μας», συμπλήρωσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqo5q807m6sh)

Το Twitter
Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο θέμα δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί στο Twitter. Αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας εξέφρασαν αρνητική άποψη για τον τρόπο που συμπεριφέρεται δημόσια το ζευγάρι, με αρκετούς να αναφέρουν πως έχουν κουραστεί με τις συνεχείς εκδηλώσεις αγάπης.

Από την άλλη πλευρά δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν χιουμοριστικά αυτό που συμβαίνει, ενώ ήταν και αρκετοί αυτοί που είπαν πως δεν τους ενοχλεί καθόλου να βλέπουν ένα ερωτευμένο ζευγάρι να εκφράζει δημόσια τον έρωτά του.













Οι υπέρ
Στην… αντίπερα όχθη, υπάρχουν κι εκείνοι που όχι μόνο δεν τους ενοχλεί να βλέπουν ένα ζευγάρι να αγκαλιάζεται και να φιλιέται δημόσια, αλλά αποτελεί γι’ αυτούς μια ισχυρή υπενθύμιση ότι η αγάπη είναι αληθινή και ότι είναι κάτι που αξίζει να γιορτάζεται και να εκτιμάται, θεωρώντας πως πρόκειται για ένα καθολικό συναίσθημα με το οποίο όλοι μπορούν να συσχετιστούν. Η δημόσια εκδήλωση αγάπης, μπορεί να φέρει μια αίσθηση χαράς και ελπίδας. Μπορεί να εμπνεύσει, να παρηγορήσει και να ομαλοποιήσει την αγάπη και τη στοργή σε όλες τις μορφές της.

«Έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει»
Από τους πρώτους που υποστήριξαν τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, ήταν η κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα ΝικολαΐδηΜετά τα σχόλια που γράφτηκαν, θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση, υποστηρίζοντας έτσι τη μητέρα της, αλλά και τον Βασίλη Μπισμπίκη με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε αρχικά, σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με την τραγουδίστρια να κάθεται στα πόδια του ηθοποιού στη σκηνή και στη συνέχεια, έναν στίχο από το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή «Έρωτα θέλει η ζωή», που κυκλοφόρησε το 2010. «Έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει! Κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο», έγραψε η 19χρονη ως απάντηση στα όσα λέγονται για τη μητέρα της και τον σύντροφό της.
melina-nikolaidi
H Μελίνα Νικολαΐδη στηρίζει τη σχέση που έχει η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Δεν μπορώ με τίποτα να ενοχοποιήσω κάτι τόσο ωραίο και αληθινό»
Το εν λόγω βίντεο σχολίασε και η Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Η παρουσιάστρια δήλωσε πως χαίρεται τον έρωτά τους και δεν την ενοχλεί σε καμία περίπτωση να τους βλέπει τόσο χαρούμενους.

«Εγώ το απολαμβάνω, μου αρέσουν πάρα πολύ και δεν μπορώ με τίποτα να ενοχοποιήσω κάτι τόσο ωραίο και αληθινό. Αλλά και την ανάγκη των ανθρώπων, όχι να το μοιράζονται δημόσια, αλλά να μην αποτρέπουν τους εαυτούς τους από το να εκδηλώσουν δημόσια. Δεν είναι ότι το διαφημίζουν, είναι ότι απλά δεν βάζουν φρένο στον εαυτό τους, στο να το εκδηλώσουν. Κανονικά μπορείς κάποιος να σκεφτόταν πως επειδή είναι πρόσωπα προβολής, ίσως να βάζανε έναν περιορισμό», είπε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqo25b6247q1)

«Ελεύθεροι είναι οι άνθρωποι να κάνουν ό,τι γουστάρουν»
Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν το επίμαχο βίντεο και τις συχνές εκδηλώσεις αγάπης του ζευγαριού, ήταν και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος σχολίασε στο Twitter: «Μόνο σε μένα φαίνεται ψιλό-απαράδεκτο να ασχολούνται όλοι τόσο πολύ με το ζεϊμπέκικο-φιλί-γουατέβερ; Τι τους νοιάζει; Ελεύθεροι είναι οι άνθρωποι να κάνουν ό,τι γουστάρουν! Sorry αλλά όλος αυτός ο σχολιασμός-χαμός μαρτυρά μια ελαφρώς "ανέραστη" κατάσταση».
Η πρώην
Μέσα σε όλα τα σχόλια που έγιναν τα τελευταία 24ωρα, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε εκείνο της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνας Μπεκιάρη, με την οποία ο ηθοποιός έχει αποκτήσει έναν γιο.

Μέσα από μία αινιγματική ανάρτηση, η πρώην γυναίκα του Βασίλη Μπισμπίκη έγραψε τη φράση «Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα». Αν και δεν είναι ξεκάθαρο πως το σχόλιο αναφέρεται στη σχέση του ηθοποιού με την τραγουδίστρια, η χρονική στιγμή που το δημοσίευσε, έκανε πολλούς να πιστεύουν πως όχι μόνο δεν εγκρίνει αυτό που συμβαίνει, αλλά σκέφτεται και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στο παιδί τους.
μπεκιαρη
Οι ειδήσεις για διάσημους ανθρώπους «γοήτευαν» πάντα τον περισσότερο κόσμο. Είτε πρόκειται για την προσωπική τους ζωή είτε για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, υπάρχουν πολλοί που όσο και να μην το παραδέχονται, διαβάζουν οτιδήποτε αφορά Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Στην πραγματικότητα, η βιομηχανία της ψυχαγωγίας ευδοκιμεί από το κουτσομπολιό των διασημοτήτων και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι γεμάτα από αυτό.

Ωστόσο, η ειρωνεία της υπόθεσης, η οποία συμβαίνει και στην περίπτωση της Δέσποινας Βανδής και του Βασίλη Μπισμπίκη είναι ότι ενώ στην αρχή του έρωτά τους, όλοι έψαχναν να βρουν οποιαδήποτε σχετική είδηση, ενισχύοντας την κουλτούρα της κλειδαρότρυπας, είναι οι ίδιοι, που στη συνέχεια τους επέκριναν για τις πράξεις τους.
vandi-vasilis-3213
Η σχέση της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την τάση που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Απολαμβάνουμε να διαβάζουμε την τελευταία είδηση σχετικά με την ερωτική σχέση κάποιων διασημοτήτων, αλλά αμέσως μετά, «αγαπάμε» να κατακρίνουμε την οποιαδήποτε συμπεριφορά τους.

Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν διασκεδαστικό να διαβάζουν και να βλέπουν σε βίντεο οτιδήποτε αφορά διάσημους καλλιτέχνες, αφού τους προσφέρει μια απόδραση από την πραγματικότητα. Όμως, οι ίδιοι τείνουν να σχολιάζουν αυστηρά τις πράξεις τους, επειδή κάποια γνωστά πρόσωπα, θεωρούνται πρότυπα. Ενώ είναι σημαντικό για ορισμένους καλλιτέχνες να προσέχουν τη συμπεριφορά τους, είναι επίσης σημαντικό για τους θαυμαστές τους να θυμούνται, ότι και αυτοί είναι άνθρωποι και υπάρχουν φορές που και σε λάθη μπορεί να υποπέσουν και δεν θα σκεφτούν αν πρέπει ή όχι να φιλήσουν τον σύντροφό τους δημόσια.
IMG_5781
Σε κάθε περίπτωση, το «σίριαλ» που πλέον με όσα σχολιάζονται αγγίζει τα όρια της «σαπουνόπερας», θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα, όπως φαίνεται. Τελικά όμως, εναπόκειται σε όλους εμάς να αποφασίσουμε αν θέλουμε να διαβάζουμε για τη σχέση και να βλέπουμε τα φιλιά που ανταλλάσσουν δημόσια η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Κάποιες φορές πάλι, ίσως να έπρεπε να έχουμε και κατά νου, ότι πίσω από κάθε σκανδαλοθηρική είδηση, υπάρχουν πραγματικοί άνθρωποι, με αληθινά αισθήματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης