Είδε πόλο ο Βεζένκοφ αλλά δεν έφερε γούρι στην αγαπημένη του Νικόλ και στον Ολυμπιακό
Ο Σάσα Βεζένκοφ παρακολούθησε τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ματαρό για το Τσάμπιονς Λιγκ πόλο γυναικών όπου έπαιξε η σύντροφός του Νικόλ Ελευθεριάδου
Ο Σάσα Βεζένκοφ βρέθηκε ξανά στο κολυμβητήριο του Πειραιά για να δει την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.
Ο μπασκετμπολίστας των ερυθρολεύκων έχει σχέση με την διεθνή πολίστρια του Ολυμπιακού Νικόλ Ελευθεριάδου και τελευταία δεν χάνει αγώνα της.
Αυτή τη φορά όμως δεν της έφερε γούρι αφού ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 11-9 από την Ματαρό στον 1ο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και θα πρέπει να παλέψει στην Ισπανία για την πρόκριση στο Final-4.
Ο Σάσα Βεζένκοφ είδε το παιχνίδι μαζί με τους πολίστες του Ολυμπιακού Ντίνο Γενηδουνιά και Φίλιπ Φιλίποβιτς. Με τον πρώτο κάνουν παρέα αφού η σύντροφός του (Σταυρούλα Δουρέκα) είναι κολλητή με την Νικόλ Ελευθεριάδου.
Θυμίζουμε ότι ο Βεζένκοφ με την Ελευθεριάδου αποκάλυψαν τη σχέση τους με την κοινή τους εμφάνιση στο γάμο του Κώστα Σλούκα.
Το ΥΓΕΙΑ θα αναλάβει δωρεάν την παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον διαχρονικό κοινωνικό του ρόλο και τη δέσμευσή του στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία.
Η Marks & Spencer, ή αλλιώς M&S, μεταφέρεται σε νέο, μεγαλύτερο κατάστημα στο The Mall Athens και παρουσιάζει τη θερινή συλλογή 2026 σε έναν χώρο σχεδιασμένο για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.