Χιλή: Σοκαριστικές εικόνες στο «Μονουμεντάλ», κατέρρευσε κερκίδα γεμάτη οπαδούς - Δείτε βίντεο

Χιλή: Σοκαριστικές εικόνες στο «Μονουμεντάλ», κατέρρευσε κερκίδα γεμάτη οπαδούς - Δείτε βίντεο

Απίστευτα σκηνικά στη Χιλή, όταν κερκίδα του «Μονουμεντάλ» γεμάτη οπαδούς κατέρρευσε τη στιγμή της ανοιχτής προπόνησης της Κόλο Κόλο -  Πάνω από δέκα οι τραυματίες, συνεχίζονται οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού

monumental_stadium1
Στιγμές τρόμου βίωσαν οι επτά χιλιάδες οπαδοί που παρευρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (30/9) στο «Μονουμεντάλ» για να παρακολουθήσουν από κοντά την ανοιχτή προπόνηση της Κόλο - Κόλο ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης απέναντι στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα για το πρωτάθλημα Χιλής.

Κι αυτό διότι η προπόνηση διακόπηκε αναπάντεχα και με τον πιο σοκαριστικό τρόπο όταν μέρος της εξέδρας δεν άντεξε το βάρος των οπαδών και κατέρρευσε, με συνέπεια ένα πέπλο σκόνης που σηκώθηκε από τα χαλάσματα να σκεπάσει ένα μεγάλο τμήμα του γηπέδου.



Μερικά άτομα μάλιστα βρέθηκαν από το πουθενά να κρέμονται από τις διαφημιστικές πινακίδες, τη στιγμή που οι περισσότεροι έτρεχαν έντρομοι έξω από το γήπεδο! Σύμφωνα με τις τις πρώτες ενημερώσεις, οι τραυματίες ξεπερνούν τους δέκα, όμως ευτυχώς κανείς τους δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Παρόλα αυτά οι επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό οπαδών συνεχίζονται και ο επίσημος αριθμός των τραυματιών μπορεί να αυξηθεί.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης