Γενηδουνιάς: «Δεν μας αρκεί η ελίτ, θέλουμε την κορυφή»

Γενηδουνιάς: «Δεν μας αρκεί η ελίτ, θέλουμε την κορυφή»

Ο διεθνής πολίστας Ντίνος Γενηδουνιάς "λύγισε" μιλώντας στην ΕΡΤ μετά από τον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο της Ελλάδας με την Ιταλία

genn
Η Ελλάδα αποκλείστηκε με 11-10 από την Ιταλία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο ανδρών της Βουδαπέστης και έτσι θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο την Κυριακή (15:30) στον μικρό τελικό με αντίπαλο την Κροατία.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς μίλησε εμφανώς συγκινημένος στην κάμερα της ΕΡΤ για το παιχνίδι αλλά και για την χαμένη ευκαιρία της Ελλάδας.

«Κρίθηκε στον παραπάνω και στον λιγότερο. Έβαλαν ένα μεγάλο γκολ από ριμπάουντ μετά από παίκτη παραπάνω. Εμείς από την πλευρά μας χάσαμε πολλά ειδικά στο τελευταίο οκτάλεπτο. Χάσαμε μάλιστα και γκολ με διπλό παίκτη παραπάνω που ήταν μια ευκαιρία να πλησιάσουμε στο γκολ τρία λεπτά πριν τη λήξη.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Συγχαρητήρια στην Ιταλία. Δεν έχουμε χρόνο να απογοητευόμαστε και να σκύβουμε τα κεφάλια. Έχουμε ένα παιχνίδι σε δύο ημέρες και πάμε να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο», είπα αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl4fsev8gkwp)


Για τον μικρό τελικό και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου τόνισε: «Ηρεμία, ξεκούραση, συσπείρωση. Είναι ένας τελικός. Δεν μας περισσεύουν τα μετάλλια. Θέλουμε να κατακτήσουμε ένα ακόμα. Θα πρέπει να παίξουμε σαν να είμαστε στον μεγάλο τελικό. Σίγουρα, υπάρχει απογοήτευση και στεναχώρια, αλλά οφείλουμε στους εαυτούς μας να το κάνουμε αυτό. Να βρούμε τη θέληση και το πάθος, να αγωνιστούμε σε αυτό το υπέροχο κολυμβητήριο και να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο για την Ελλάδα».

Τέλος, για το γεγονός ότι η Ελλάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις υπερδυνάμεις του χώρου: «Αυτό το έχουμε καταφέρει μέσα από δουλειά, αλλά δεν μας φτάνει αυτό, δεν μας αρκεί η ελίτ. Οφείλουμε στους εαυτούς μας, πάνω απ' όλα, να φτάσουμε στην κορυφή σύντομα».



Ειδήσεις σήμερα:

Εγκεφαλικό υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης - Νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Με ζέστη κάνει ποδαρικό ο Ιούλιος, υψηλές θερμοκρασίες και μελτέμι στο Αιγαίο

Ονόματα, φωτογραφίες και «πρεσάρισμα» σε Σουηδία και Φινλανδία από την Τουρκία για την έκδοση «τρομοκρατών»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης