Βρετανία: Επιστροφή του αλκοόλ στα αγγλικά γήπεδα μετά από 37 χρόνια
Η ηγεσία της Αστυνομίας του «Νησιού» είναι απόλυτα αντίθετη με την αναπροσαρμογή της υπάρχουσας κατάστασης
Την επανεξέταση του νόμου του 1985, που απαγορεύει το αλκοόλ εντός του γηπέδου, κατά τη διάρκεια των αγώνων ποδοσφαίρου των πρώτων πέντε κατηγοριών στην Αγγλία, θα πραγματοποιήσει η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου το προσεχές καλοκαίρι.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Daily Mirror», είναι ξεκάθαρη πλέον η διάθεση των κυβερνητικών αρχών να επιτρέψουν -μέσω ενός πιλοτικού προγράμματος- στους οπαδούς να καταναλώνουν αλκοόλ στις εξέδρες κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών παιχνιδιών, για πρώτη φορά έπειτα από 37 χρόνια.
Σε άλλα αθλήματα της Μ. Βρετανίας έχει επιτραπεί ήδη στους οπαδούς να πίνουν αλκοόλ ενώ παρακολουθούν αγώνες, όμως την ίδια ώρα η ηγεσία της Αστυνομίας του «Νησιού» είναι απόλυτα αντίθετη με την αναπροσαρμογή της υπάρχουσας κατάστασης και υποστηρίζει πως «θα είναι τρέλα» εάν χαλαρώσει ο νόμος.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.