Ο Μαλινόφσκι φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις της Αταλάντα την ομάδα Νέων της Σαχτάρ

Ο Μαλινόφσκι φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις της Αταλάντα την ομάδα Νέων της Σαχτάρ

Υπέροχη κίνηση από τον Ρουσλάν Μαλινόφσκι για το καλό των νεαρών συμπατριωτών του, αφού σε συνεννόηση με τον ατζέντη του μερίδα παικτών από τα τμήματα υποδομής της Σαχτάρ θα προπονούνται στην Αταλάντα τους επόμενους μήνες

5523145
Ο πόλεμος μαστίζει την Ουκρανία και τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, οι οποίοι έχουν υποχρεωθεί να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους για να είναι ασφαλείς.

Σύσσωμοι οι Ουκρανοί παίκτες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων μοιράζονται τον πόνο με τους οικείους τους και εκφράζουν με κάθε τρόπο, στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης τη συμπαράστασή τους.

Ο Ρουσλάν Μαλινόφσκι, όμως, δεν περιορίστηκε στο αντιπολεμικό μήνυμα που εμφάνισε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αλλά προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση από μεριάς του, φέρνοντας τους παίκτες των τμημάτων υποδομής της Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Αταλάντα!

Όπως γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ουκρανός διεθνής ήρθε σε συνεννόηση με τον ατζέντη του, Σεργκέι Σερεμπρένικοβ και τη διοίκηση της Αταλάντα, ώστε τα νεαρά ταλέντα της Σαχτάρ να βρουν καταφύγιο και να προπονούνται στην Ακαδημία της ομάδαςστην «Ζινγκόνια»!

Το εγχείρημα θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες, όποτε και θα φτάσουν στο Μπέργκαμο οι νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φέρεται πως θα μείνουν στην πόλη και τις εγκαταστάσεις των Μπεργκαμάσκι μέχρι το τέλος της σεζόν, με την ελπίδα η κατάσταση στην Ουκρανία μέχρι τότε να έχει εξομαλυνθεί.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Επιμένει ο Ζελένσκι να εξοπλιστεί η Ουκρανία με τα πολωνικά Mig -29

Λαγουβάρδος στο protothema: Τριήμερος χιονιάς με δύο «κύματα» κακοκαιρίας, πού θα το «στρώσει» στην Αθήνα

Η Βρετανία θα αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου μετά τη σταδιακή κατάργηση των ρωσικών εισαγωγών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης