Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ σχεδιάζει να επιστρέψει για να πολεμήσει στην Ουκρανία

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ σχεδιάζει να επιστρέψει για να πολεμήσει στην Ουκρανία

Ο θρυλικός Ουκρανός ποδοσφαιριστής είναι προπονητής στο Ντουμπάι αλλά μετά από την εισβολή της Ρωσίας στην χώρα δηλώνει έτοιμος να πάρει το όπλο και να πολεμήσει

15240595
Όπως ο Αντρέι Σεφτσένκο έτσι και ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, δυο μεγάλες μορφές του ποδοσφαίρου της Ουκρανίας, ανησυχούν για την κατάσταση στη χώρα τους μετά από την εισβολή στη Ρωσία και κάνουν αγώνα μιλώντας σε ΜΜΕ πολλών χωρών για να ενημερώσουν τους πολίτες.

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Σαχτάρ και στην Ντιναμό Κιέβου ενώ κάθισε και στον πάγκο της ομάδας του Κιέβου σήμερα είναι προπονητής στο Ντουμπάι και στην Al Ain.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε στον Independent για την χώρα του και αποκάλυψε ότι θέλει να επιστρέψει: «Είμαι υπερήφανος για τους ανθρώπους, για τους στρατιώτες που μάχονται. Έχω μία δουλειά εδώ αλλά με το που τελειώσει η σεζόν, θα επιστρέψω σπίτι, στους ανθρώπους μου.

Θα παλέψω, θα πάρω ένα ένα όπλο για να έχω στο χέρι. Και θα επιβιώσουμε, δεν βλέπω πιθανό τον οποιοδήποτε συμβιβασμό με τον Πούτιν».

Κλείσιμο
Μίλησε και για τον αγώνα που δίνει για να ενημερώσει τον κόσμο για αυτά που συμβαίνουν στη χώρα του: «Έχω μιλήσει με δημοσιογράφους σε όλο τον κόσμο και θέλω να ξέρουν όλοι τι συμβαίνει. Τώρα δεν μπορώ να σκέφτομαι το ποδόσφαιρο, πρέπει όλοι να έχουμε στο μυαλό μας την υπεράσπιση της χώρας μας». 


Ειδήσεις σήμερα:

Επιμένει ο Ζελένσκι να εξοπλιστεί η Ουκρανία με τα πολωνικά Mig -29

Λαγουβάρδος στο protothema: Τριήμερος χιονιάς με δύο «κύματα» κακοκαιρίας, πού θα το «στρώσει» στην Αθήνα

Η Βρετανία θα αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου μετά τη σταδιακή κατάργηση των ρωσικών εισαγωγών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης