Σάνον ντε Λίμα: Η καυτή Λατίνα «αναγέννησε» τον Χάμες Ροντρίγκες

Σάνον ντε Λίμα: Η καυτή Λατίνα «αναγέννησε» τον Χάμες Ροντρίγκες

Η σύντροφος του Κολομβιανού άσου της Εβερτον, Χάμες Ροντρίγκες, φαίνεται πως είναι ένα από τα μυστικά της αγωνιστικής του επανόδου

delima-main
Ο Χάμες Ροντρίγκες διανύει αναμφίβολα μια από τις πιο παραγωγικές περιόδους της ποδοσφαιρικής του καριέρας με τη φανέλα της Έβερτον. 

Tο νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ζαχαρωτών» εντυπωσιάζει με τις αγωνιστικές του αρετές υπό τις οδηγίες του Κάρλος Αντσελότι και όλοι κάνουν λόγο για μια ολική επαναφορά σε κορυφαίο επίπεδο.  Μάλιστα, μέσα σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος, ο Κολομβιανός αρτίστας έχει μάθει τους συμπαίκτες του να λικνίζονται στους ρυθμούς του reggaeton και με τη διαρκή συμμετοχή του σε γκολ οδηγεί τους Τόφιζ στην καλύτερη εκκίνηση στην Premier League εδώ και 51 χρόνια και συνολικά από το αρχαιότατο, 1894!

Πίσω ωστόσο από την επιτυχία του κρύβεται σε μεγάλο ποσοστό η εντυπωσιακή Σάνον ντε Λίμα. Η εξωτική καλλονή από την Βενεζουέλα  έγινε γνωστή από τον σύντομο γάμο που έκανε με τον τραγουδιστή-τραγουδοποιό και πρώην της Τζένιφερ Λόπες, Μαρκ Άντονι


Κλείσιμο
Πλέον ωστόσο το 31χρονο μοντέλο και beauty blogger, πλέει  σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του ταλαντούχου χαφ.  Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2018 ενώ τον Οκτώβριο απέκτησαν μαζί έναν γιο μέσω παρένθετης μητέρας!

Η πρώτη κοινή του φωτογραφία ήταν τον περασμένο χρόνο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των παικτών της Μπάγερν Μονάχου για την κατάκτηση της Bundesliga και έκτοτε είναι αχώριστοι.

james_shannon_2




james_shannon







shannon_2


shannon_james_3





Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@aguabenditasw Around the world ✨🌍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✨Shannon De Lima✨ (@shadelima) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης