Bundesliga, Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης 0-1: Τρίποντο... ελπίδας

Bundesliga, Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης 0-1: Τρίποντο... ελπίδας

Η Βέρντερ πέρασε νικηφόρα από το Veltins Arena, επικράτησε 1-0 της Σάλκε και πλησίασε ακόμα περισσότερο τη ζώνη παραμονής - Κατηφόρα για τους γηπεδούχους

schalke
Αυτή η Βέρντερ μπορεί να ελπίζει στην παραμονή, κι αυτή η Σάλκε σε... τίποτα. Η ομάδα της Βρέμης επικράτησε 1-0 στο Veltins Arena, έμεινε τρίτο σερί ματς αήττητη και βρέθηκε στο -3 από τη ζώνη παραμονής, ενώ έχει και ματς λιγότερα. Οσο για την ομάδα του Βάγκνερ, κάκιστη επιθετικά, χωρίς εμπνεύσεις και σωστή δημιουργία, χάνει το τρένο της Ευρώπης, ενώ ο Βάγκνερ δύσκολα θα συνεχίσει...

Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης (0-1) Bundesliga 2019/20 - 30/5/2020 | COSMOTE SPORT


Μετά την τεσσάρα από τη Λεβερκούζεν στο πρώτο ματς επιστροφής, η Βέρντερ έμοιαζε καταδικασμένη για υποβιβασμό. Ωστόσο, το συγκρότημα του Κόνφελντ με αντεπίθεση διαρκείας κάνει την αντεπίθεσή του. Νίκη με τη Φράιμπουργκ, ισοπαλία με τη Γκλάντμπαχ, διπλό με τη Σάλκε και κοινό παρανομαστή την εξαιρετική άμυνα, αφού σε αυτό το διάστημα δεν έχει δεχθεί γκολ!

Η Σάλκε μπήκε δυνατά, πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό...Αντίθετα, η Βέρντερ ανέβασε ρυθμό, πίεσε στο κέντρο και στο 32' πέτυχε το γκολ της νίκης. Λάθος του Τοντιμπό, ο Ράσιτσα μοίρασε στον Μπίτενκουρτ και ο τελευταίος με σουτάρα διαμόρφωσε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τον έλεγχο, δεν απειλήθηκαν και πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο.

Σάλκε (Ντάβιντ Βάγκνερ): Νίμπελ – Κάμπακ, Σανέ, Τοντιμπό (46' Οτσίπκα) – Κένι, Μιράντα (80' Μπούργκσταλερ), ΜακΚένι (55' Μπουζελάμπ), Σεπφ, Ματόντο (46' Ραμάν), Καλιτζιούρι – Γκρέγκοριτς (58' Κουτούτσου).

Βέρντερ Βρέμης (Φλόριαν Κόφελντ): Παβλένκα – Γκρέμπε Σελασιέ, Λάνγκαμπ, Μοϊσάντερ, Φριντλ – Φογκτ, Έγκεσταϊν, Κλάασεν, Μπιτενκούρ (46' Οσάκο – 90' Γκρος), Ράσιτσα (58' Σέλκε) - Σάρτζεντ (70' Μπάργκφρεντε).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μπακογιάννης: «Δουλεύουμε πάνω σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την Διπλή Ανάπλαση»

LaLiga: Επίσημη επιστροφή στις 11 Ιουνίου, τον Σεπτέμβρη η νέα σεζόν!

Χαρίλαος Τρικούπης και Διαγόρας Δρυοπιδέων ανεβαίνουν στην Basket League
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης