Στο Καστέλι Κισσάμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις εκδηλώσεις του «ΟΧΙ»

Στο Καστέλι Κισσάμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις εκδηλώσεις του «ΟΧΙ»

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως αυτή είναι η πρώτη φορά που τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, παρακολουθεί ένας πρωθυπουργός

mitsotakis_kriti
Με λαμπρότητα γιορτάζεται σήμερα στο Καστέλι Κισσάμου η επέτειος του «ΟΧΙ». Η κατάθεση στεφάνων και η παρέλαση πραγματοποιούνται, παρουσία πλήθους κόσμου, ενώπιον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, η ημέρα είναι σημαντική, καθώς είναι η πρώτη φορά που τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, παρακολουθεί ένας πρωθυπουργός.

Στην Κίσσαμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την 28η Οκτωβρίου (φωτ.)




Κλείσιμο
Σημειώνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην Κίσσαμο στις 11.30 το πρωί από την Θεσσαλονίκη, όπου χθες έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις για τον πολιούχο της πόλης Άγιο Δημήτριο, και έτυχε θερμής υποδοχής από φορείς και κατοίκους της περιοχής. Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε ο δήμαρχος Κισάμου Γιώργος Μυλωνάκης.

Στην Κίσσαμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την 28η Οκτωβρίου


Μαζί με τον πρωθυπουργό στην εξέδρα τον επισήμων ήταν και το κοριτσάκι που του είχε προσφέρει την ανθοδέσμη στην προεκλογική συγκέντρωση για τις ευρωεκλογές στο λιμάνι των Χανίων τον περασμένο Μάιο.



Της παρέλασης προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέση στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Καστέλι, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου, Αμφιλόχιου, και κατάθεση στεφάνου από τον κ. Μητσοτάκη στο ηρώο πεσόντων.



Τις εκδηλώσεις παρακολουθούν μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, βουλευτές των Χανίων, αξιωματικοί των ΕΔ και σωμάτων ασφαλείας.

Στα Χανιά βρίσκεται, εδώ και μερικές ημέρες, και η σύζηγος του κ. Μητσοτάκη, Μαρέβα, η οποία την Παρασκευή παρακολούθησε την δραστηριότητα του «Τυφώνα», ενώ επισκέφθηκε και την Γυναικεία Ι. Κοινοβιακή Μονή Ζωοδόχου Πηγής Παρθενώνος.

Πηγή: ekriti - haniotikanea
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης