Μώραλης: Ένα συγκινητικό αποτέλεσμα, την επόμενη Κυριακή η μεγαλύτερη νίκη

Μώραλης: Ένα συγκινητικό αποτέλεσμα, την επόμενη Κυριακή η μεγαλύτερη νίκη

«Ο πειραϊκός λαός έδωσε την απάντησή του» δήλωσε από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έκανε και... μουσικές αφιερώσεις

4814197
«Ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου γι αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα γι αυτή την πρώτη νίκη.Την ευγνωμοσύνη μου την ικανοποίησή μου και να δηλώσω πιο δυνατός», τόνισε στη δήλωσή του μετά το αποτέλεσμα ο Γιάννης Μώραλης.

«Είναι πραγματικά συγκινητικό 4,5 χρόνια μετά την άσκηση διοίκησης, να ανεβάζουμε τα ποσοστά μας κατά 11 με 12 μονάδες να αναγνωρίζει ο κόσμος την προσπάθεια, να αναγνωρίζει ο κόσμος το δημοτικό έργο, να αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάναμε πέρα από κόμματα και περιχαρακώσεις ,να δώσουμε μια νέα πνοή στον Πειραιά. Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας στήριξαν και μας ψήφισαν», σημείωσε ο δήμαρχος Πειραιά.

Και κατέληξε: «Να εκφράσω το σεβασμό μου και σε αυτούς που δεν μας επέλεξαν και τους καλώ όλους μαζί την επόμενη Κυριακή να κάνουμε μια πολύ μεγάλη νίκη για τον "Πειραιά Νικητή" για τον Πειραιά μας Είναι πραγματικά ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα για εμάς, είναι ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα στην ιστορία του δήμου Πειραιά .Θέλω να σας ευχαριστήσω και να εκφράσω μία ακόμα φορά την ευγνωμοσύνη μου και να ζητήσω να είσαστε μαζί μας για ακόμα 7 μέρες μέχρι την επόμενη Κυριακή για να κάνουμε την τελική μεγάλη νίκη».

Μώραλης


«Την Παρασκευή το βράδυ σας είπα οτι ο Πειραιάς νίκησε, ο πειραιάς ψήφισε, σήμερα ο πειραϊκός λαός έδωσε απαντήσεις στους συκοφάντες και τους έστειλε στο σπίτι τους», ανέφερε από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχουμε άλλη μία εβδομάδα να συν τον ωραίο αυτό αγώνα για την τελική μας νίκη. Αλλά μέχρι σήμερα δεν απαντήσαμε σε πάρα πολλούς. Ο πειραικός λαός απέδειξε ότι σε όλους αυτούς τους συκοφάντες γύρισε την πλάτη», πρόσθεσε ο κ.Μαρινάκης.


«Παρόλα αυτά ο Πειραϊκός λαός έδειξε το εξής σήμερα, ότι όλους αυτούς τους συκοφάντες τους έχει γυρίσει την πλάτη άρα δεν χρειάζεται να τους απαντήσω εγώ, απαντήσατε όλοι εσείς. Παρόλο που πέσανε στη λάσπη και στο βούρκο που οι ίδιοι έχτισαν όλο αυτό τον καιρό,εμείς θα τους δώσουμε το χέρι και τους λέμε ελάτε μαζί μας για έναν Πειραιά περήφανο. Για έναν Πειραιά που δεν θα έχει εξαιρέσεις ,όλοι μαζί. Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που μου δώσατε τη δύναμη με το χαμόγελό σας, με την αγκαλιά σας και να ξέρετε ότι σας περιμένουμε όλους την ερχόμενη Κυριακή για τη μεγάλη τελική νίκη.Θα είμαι δίπλα σας και πάμε δυναμικά για έναν Πειραιά όπως τον ονειρευόμαστε», συνέχισε. 

Δήλωση Μαρινάκη
Κλείσιμο


«Ο ελληνικός λαός μίλησε Το μόνο που έχουμε να πούμε σε τρεις συκοφάντες οι οποίοι είναι ο κ.Μπελαβίλας ο κ.Τσίπρας και ο κ.Καμμένος σε αυτούς τους τρεις θα τους αφιερώσω ένα ωραίο τραγούδι», κατέληξε. Και το τραγούδι ήταν το «Άντρα μου πάει» (ή αλλιώς Χαραμοφάης) του Γιάννη Μηλιώκα.

4814423
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης