Δημήτρης Καμμένος κατά Τόσκα: Χρειάζεται πολιτική απόφαση για να λήξει το θέμα των Εξαρχείων

Δημήτρης Καμμένος κατά Τόσκα: Χρειάζεται πολιτική απόφαση για να λήξει το θέμα των Εξαρχείων

«Ο κ. Τόσκας έχει και αυτός την ευθύνη του που δεν παίρνει την πολιτική απόφαση όπως την είχαν  και οι προηγούμενοι υπουργοί», ανέφερε 

Δημήτρης Καμμένος κατά Τόσκα: Χρειάζεται πολιτική απόφαση για να λήξει το θέμα των Εξαρχείων
Αιχμές κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα  για το θέμα των Εξαρχείων άφησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

«Εχουμε ένα θέμα ανομίας στα Εξάρχεια το οποίο πρέπει να λυθεί. Χρειάζεται μια πολιτική απόφαση για να λήξει το θέμα των Εξαρχείων και όχι να κάνουμε κέφι στα Εξάρχεια. Την πολιτική απόφαση θα πρέπει να την πάρει ο υπουργός. Ο κ. Τόσκας έχει και αυτός την ευθύνη του που δεν παίρνει την πολιτική απόφαση όπως την είχαν  και οι προηγούμενοι υπουργοί. Οι πολίτες στα Εξάρχεια έχουν θέμα, οι αστυνομικοί έχουν θέμα με τις μολότοφ στα πόδια, οι πολίτες έχουν θέμα εκεί με τις μολότοφ σε καθημερινή βάση», δήλωσε στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε εκ νέου σφοδρή επίθεση κατά της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» λέγοντας πως δεν κάνουν ακτιβιστικές ενέργειες αλλά ποινικά αδικήματα και  ζήτησε να σταματήσει η ανοχή απέναντι τους.

Κλείσιμο
«Δεν είναι ακτιβιστική ενέργεια η απειλή κατά της ζωής οποιουδήποτε ανθρώπου, είναι ποινικό αδίκημα και ως τέτοιο πρέπει να διώκεται. Δεν έχουμε ακτιβισμό εδώ, όποιος καλύπτει αυτές τις δράσεις καλύπτει εν δυνάμει ποινικούς και δεν μπορεί να έχει το πολιτικό σύστημα ανοχή σε οποιαδήποτε κατεύθυνση σε ανθρώπους που κάνουν ποινικά αδικήματα. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν θέλουν να συζητήσουν, με βαριοπούλες δεν γίνεται συζήτηση».

Μάλιστα ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στο  περιστατικό της εισβολής του «Ρουβίκωνα» στον Ευαγγελισμό λέγοντας πως στέλνει μήνυμα αυτοδικίας.

«Στο συγκεκριμένο γιατρό στον Ευαγγελισμό του είπαν ''εάν ξαναπάρεις φακελάκι θα σου σπάσουμε τα πόδια'', δηλαδή ο ''Ρουβίκωνας'' δίνει στο συγκεκριμένο γιατρό συγχωροχάρτι για τα όσα φακελάκια πήρε μέχρι σήμερα, εάν πήρε, γιατί ούτε αυτό το ξέρουμε; Όλο αυτό δημιουργεί στον πολίτη ένα αίσθημα αυτοδικίας, διάλυσης της τάξης και καταστρατήγησης του νόμου τα οποία δεν είναι καλά μηνύματα. Όλα αυτά που κάνει ο ''Ρουβίκωνας'' είναι ένα σόου»

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής άφησε αιχμές και κατά του Νίκου Βούτση για παλαιότερη απόφαση του με την οποία είχε δώσει εντολή να αφεθούν ελεύθερα τα μέλη του «Ρουβίκωνα» που έκαναν «ντου» στη Βουλή.

«Όποιος μπαίνει στη Βουλή παράνομα πρέπει να συλλαμβάνεται όπως και σε κάθε φυλασσόμενο χώρο, πόσο περισσότερο στη Βουλή. Εάν θεωρούμε λογικό ότι οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στη Βουλή, να πετάξει φυλλάδια, να κάνει μια ζημιά, να ρίξει μια μπογιά, τότε κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορεί να υπάρχει ανοχή σε κάτι τέτοιο, δεν πρέπει να μπαίνει σε κανενός το μυαλό ότι θα μπορεί έτσι να μπαίνει στη Βουλή και να κάνει ότι θέλει».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης