Κορωνοϊός - Έκτορας Μποτρίνι: «Είναι φοβερό πλήγμα για τη γαστρονομία και ό,τι συνεπάγεται»

Κορωνοϊός - Έκτορας Μποτρίνι: «Είναι φοβερό πλήγμα για τη γαστρονομία και ό,τι συνεπάγεται»

Ο βραβευμένος σεφ, μιλώντας από το γνωστό εστιατόριό του στην Κέρκυρα, σχολίασε πόσο κακό είναι το φημισμένο Πάσχα στο νησί που χάθηκε πλέον φέτος

ektoras_botrini
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε μέσω skype ο βραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι, από το εστιατόριό του στην Κέρκυρα.
«Σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα. Βασικά πηγαίνουμε βήμα βήμα, να περάσει αυτό το κακό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή για όλο τον κόσμο, να κοιτάξουμε να έχει ο κόσμος την υγεία του και την επόμενη μέρα θα σκεφτούμε τι θα κάνουμε. Είναι φοβερό πλήγμα για τη γαστρονομία και ό,τι συνεπάγεται αυτό, προμηθευτές, πρωτογενής παραγωγή, είναι μια καταστροφή, θα έλεγα» εξήγησε ο ίδιος.
Και για να συμβουλεύσει πώς να μην κάνουμε υπερβολές στο φαγητό μας, όλη αυτή την περίοδο του εγκλεισμού, όπου οι περισσότεροι αφιερώνουν πολλές ώρες στην κουζίνα μαγειρεύοντας, πρότεινε: «Να τρώμε ένα καλό πρωινό και ένα μεσημεριανό. Το βράδυ κάτι ελαφρύ και να κάνουμε και γυμναστική στο σπίτι. Καλό είναι να τρώμε με μέτρο». Μάλιστα κάνοντας χιούμορ, πρόσθεσε: «Όλα αυτά που μαγειρεύουμε να τα δίνουμε στον γείτονα, από μακριά…».

Ο Έκτορας Μποτρίνι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης