Οργή στο Μπάκινγχαμ για τους «μοντέρνους» Χάρι & Μέγκαν

Οργή στο Μπάκινγχαμ για τους «μοντέρνους» Χάρι & Μέγκαν

Η αυστηρή ανακοίνωση από εκπρόσωπο του παλατιού λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη της Μέγκαν που αποκάλυψε πως δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο νέο της ρόλο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας

queen_ar
Για άλλη μια φορά ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσαν την οργή του παλατιού. Αυτή τη φορά το θέμα ξεκίνησε καθώς συμβουλάτορας του ζευγαριού που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του προτρέπει το βασιλικό ζευγάρι να εκμοντερνίσει την μοναρχία.

Το παλάτι πήρε θέση για το θέμα και ανώτερος αξιωματούχος είπε τα εξής: «Υπάρχει αρκετή εμπειρία εδώ - παρά τα όσα ειπώθηκαν - να γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι που δίνουν συμβουλές και κάνουν σχόλια ανωνύμως και αορίστως νομίζουν ότι βοηθούν. Αλλά η οικογένεια είναι σαφές πως αν υπάρχουν θέματα θα συζητηθούν πίσω από κλειστές πόρτες ».

H συνέντευξη της οργής
Υπενθυμίζουμε ότι τις προηγούμενες μέρες η Μέγκαν και ο Χάρι παραχώρησαν μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη σε ντοκιμαντέρ του καναλιού ITV, η οποία δυσαρέστησε τόσο πολύ του παλάτι που έκανε τη βασίλισσα να «εξαφανίσει» τη φωτογραφία του εγγονού της και τς συζύγου του.

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Harry & Meghan: An African Journey» ο δημοσιογράφος Τομ Μπράντλεϊ ακολούθησε τον Χάρι και τη Μέγκαν στο πρόσφατο ταξίδι που έκανε το ζευγάρι στη Νότιο Αφρική μαζί με τον πέντε μηνών γιο του, Άρτσι. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μίλησαν στον δημοσιογράφο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πως δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο νέο της ρόλο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

«Χτύπημα» στη βασιλική οικογένεια η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ
Η Μέγκαν Μαρκλ, επίσης, παραδέχθηκε πως «δεν ήταν πολλοί εκείνοι που ενδιαφέρθηκαν για το πώς πραγματικά τα βγάζει πέρα» και όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν είναι καλά, εκείνη απάντησε: «Νομίζω πως είμαι και σε ευχαριστώ που ρωτάς, επειδή δεν με έχουν ρωτήσει πολλοί άνθρωποι αν είμαι καλά». Οι απαντήσεις της Μέγκαν από πολλούς σχολιαστές ερμηνεύτηκαν ως «χτύπημα» στην βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για την σχέση του με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ
Στο ίδιο ντοκιμαντέρ ο πρίγκιπας Χάρι εξέφρασε τους φόβους του για «επανάληψη του παρελθόντος» και μίλησε για την προσπάθειά του να προστατέψει την οικογένειά του από τα μέσα ενημέρωσης. Ο ίδιος, αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον μεγαλύτερο αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και αποκάλυψε πως έχουν «καλές και κακές ημέρες» αλλά οι δυο τους βαδίζουν σε «διαφορετικά μονοπάτια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης