Η εξομολόγηση της Μέγκαν Μαρκλ: Δεν είναι εύκολα, δεν αρκεί μόνο να επιβιώνεις...

Η εξομολόγηση της Μέγκαν Μαρκλ: Δεν είναι εύκολα, δεν αρκεί μόνο να επιβιώνεις...

Η Μέγκαν Μαρκ σχεδόν δάκρυσε όταν μίλησε για τον μικρό Άρτσι στο ντοκιμαντέρ του ITV - Μου είχαν πει ότι τα ταμπλόιντ θα καταστρέψουν τη ζωή μου

foto-mega
Στην πρώτη της εκ βαθέων εξομολόγηση για την ζωή της μετά τον γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι προχώρησε η Μέγκαν Μαρκλ στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ του ITV με τίτλο Ηarry & Meghan: An African Journey.

Η δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι πριν τον γάμο την είχαν προειδοιποιήσει ότι τα βρετανικά ταμπλόιντ θα «κατέστρεφαν» τη ζωή της ενώ η Αμερικανίδα ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε τόσο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας όσο και ως μητέρα.

Η ίδια χαρακτήρισε «δύσκολη» την περσινή χρονιά σημειώνοντας ότι «δεν είχε ιδέα» για το τι θα αντιμετώπιζε.

«Όταν γνώρισα για πρώτη φορά τον σημερινό σύζυγό μου, οι φίλοι μου ήταν πραγματικά χαρούμενοι γιατί ήμουν κι εγώ χαρούμενη. Αλλά οι Βρετανοί φίλοι μου είπαν "Είμαστε σίγουροι ότι είναι τέλειος. Αλλά δεν θα πρέπει να το κάνεις γιατί τα βρετανικά ταμπλόιντ θα καταστρέψουν τη ζωή σου"». Η Μαρκλ παραδέχθηκε στη συνέντευξη στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ ότι η απάντησή της ήταν «αφελής» καθώς είπε στους φίλους της: «Μα τι λέτε τώρα. Αυτό δεν βγάζει νόημα. Δεν αποτελώ θέμα για τα ταμπλόιντ. Δεν το κατάλαβα τότε. Οπότε είναι περίπλοκο».

Meghan Markle Emotional Over Scrutiny | ET Canada LIVE


Η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του πριγκιπικού ζεύγους σε χώρες της νότιας Αφρικής όταν και ανακοινώθηκε ότι μηνύει τη Mail on Sunday γιατί, μεταξύ άλλων, δημοσίευσε παράνομα ένα γράμμα που είχε στείλει στον πατέρα της, Τόμας.

Στο ντοκιμαντέρ μίλησε για το ίδιο θέμα και ο πρίγκιπας Χάρι διαμηνύοντας ότι δεν θα δεχθεί το bullying από ορισμένα μέσα ενημέρωσης «σε ένα παιχνίδι που σκότωσε τη μητέρα μου».

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ σχεδόν έβαλε τα κλάμματα όταν αναφέρθηκε στην πίεση που βιώνει ειδικά μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού του ζευγαριού, του μικρού Άρτσι. «Το μεγαλύτερο πράγμα που συνειδητοποιώ τώρα είναι ότι ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν εύκολο αλλά πίστευα ότι θα ήταν δίκαιο. Και είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστώ με αυτό» είπε η δούκισσα του Σάσεξ.

Κλείσιμο
Στην ερώτηση για το αν μπορεί να αντέξει την πίεση η ίδια απάντησε - αποκαλύπτοντας και το παρατσούκλι που χρησιμοποιεί για τον σύζυγό της - ότι «έχω πει πολλές φορές στον Η (σ.σ. αναφέρεται στον πρίγκιπα Χάρι) - έτσι τον αποκαλώ - ότι δεν αρκεί απλά να επιβιώσεις από κάτι, σωστά; Δεν είναι αυτό το νόημα της ζωής. Πρέπει να περνάς καλά. Πρέπει να είσαι χαρούμενος».

Meghan Markle Admits It’s Been A 'Struggle' Adjusting To Royal Life As A New Mom


Η Μαρκλ εξομολογείται, επίσης, ότι προσπάθησε πολύ να υιοθετήσει τη βρετανική στάση της καταπίεσης των συναισθημάτων αν και νιώθει ότι «αυτό που προκαλεί στο εσωτερικό σου είναι πιθανότατα καταστροφικό» προσθέτοντας ότι με τον σύζυγό της έκαναν ένα βήμα τη φορά.

Η ίδια είπε ακόμα ότι «συμφωνεί απόλυτα αν αυτό γίνεται δίκαια» με τη λογική ότι η μεγάλη δύναμη, τα προνόμια, η δόξα και τα πλούτη συμβαδίζουν με την εξονυχιστική έρευνα για να προσθέσει, όμως, ότι «όταν οι άνθρωποι λένε πράγματα που δεν είναι αληθινιά και τους το λένε αυτό τους επιτρέπεται να συνεχίζουν να τα λένε, δεν γνωρίζω κάποιον στον κόσμο που θα ένιωθε ΟΚ με αυτό».

«Και αυτό είναι διαφορετικό από τον εξονυχιστικό έλεγχο... πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό τέρας. Το ευχάριστο είναι ότι έχω το μωρό μου και τον σύζυγό μου και είναι οι καλύτεροι» πρόσθεσε η Μαρκλ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης