Πρίγκιπας Χάρι για τον αδελφό του Ουίλιαμ: Είμαστε σε «διαφορετικά μονοπάτια» αυτή τη στιγμή

Πρίγκιπας Χάρι για τον αδελφό του Ουίλιαμ: Είμαστε σε «διαφορετικά μονοπάτια» αυτή τη στιγμή

Με πρόσφατες δηλώσεις του σε ντοκιμαντέρ, ο Δούκας του Σάσεξ εμφανίζεται να επιβεβαιώνει ότι υπάρχει κάποια βάση πίσω από δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «ρήξη» στη σχέση των δύο αδελφών

rift
Αίσθηση έχουν προκαλέσει στον διεθνή Τύπο οι δηλώσεις του Δούκα του Σάσεξ σε ντοκιμαντέρ του ITV, με τις οποίες ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίζεται να επιβεβαιώνει ότι υπάρχει κάποια βάση πίσω από δημοσιεύματα που κάνουν λόγο το τελευταίο διάστημα για «ρήξη» στη σχέση με τον αδελφό του.

Ερωτηθείς για την φερόμενη κρίση στη σχέση του με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, και κατά πόσο αληθεύουν οι φήμες, ο Χάρι δεν διέψευσε κατηγορηματικά όλα όσα γράφονται, όπως θα περίμενε κανείς ότι θα έπραττε. Όπως ανέφερε στο ντοκιμαντέρ, αυτό το διάστημα τα δύο αδέλφια «βαδίζουν σίγουρα σε διαφορετικά μονοπάτια», κάτι που αποδίδει στις πιέσεις του τρόπου ζωής των μελών της βασιλικής οικογένειας και στο φορτωμένο τους πρόγραμμα.

Ωστόσο ο Δούκας του Σάσσεξ έσπευσε να υπογραμμίσει ότι, αν και δεν βλέπει πια τόσο συχνά τον αδερφό του, «θα είναι πάντα στο πλευρό του» και ξέρει ότι το ίδιο ισχύει και για εκείνον.

Ειδικότερα, ο Δούκας του Σάσεξ ανάφερε τα εξής, σχετικά με την τρέχουσα σχέση του με τον Δούκα του Κέιμπριτζ: «Στο πλαίσιο του ρόλου και της δουλειάς μας, ως μέλη της βασιλικής οικογένειας και λόγω των πιέσεων που δεχόμαστε, αναπόφευκτα συμβαίνουν κάποια πράγματα. Όμως κοιτάξτε, είμαστε αδέλφια και θα είμαστε για πάντα αδέλφια. Σίγουρα βαδίζουμε σε διαφορετικά μονοπάτια αυτή τη στιγμή, αλλά θα είμαι πάντα στο πλάι του και ξέρω ότι το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Δεν βλεπόμαστε τόσο συχνά όσο παλιά επειδή έχουμε πολλές υποχρεώσεις, αλλά τον αγαπώ πολύ».

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τη σχέση τους να έχει «παγώσει», σχολίασε τα εξής: «Η πλειοψηφία των όσων γράφονται είναι υπερβολές που ξεκινούν από το τίποτα, αλλά ανάμεσα στα αδέλφια, όπως ξέρετε, υπάρχουν καλές και κακές στιγμές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δούκας του Κέιμπριτζ δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ μέχρι σήμερα δημόσια ως προς το όσα γράφονται για τη ρήξη στη σχέση του με τον Χάρι και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα λύσει και αυτός τη σιωπή του, αποκαλύπτοντας ίσως περισσότερες λεπτομέρειες για το τι έχει διαδραματιστεί ανάμεσα στα δύο αδέλφια.

Κλείσιμο
Prince Harry addresses 'rift' with William | Nine News Australia
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης