Η Κριστίν Καβαλάρι απέλυσε υπάλληλό της για το σούπερ σέξι ποστάρισμα της 11ης Σεπτεμβρίου

Η Κριστίν Καβαλάρι απέλυσε υπάλληλό της για το σούπερ σέξι ποστάρισμα της 11ης Σεπτεμβρίου

Από τα 3,7 εκατ. ακολούθους της, λιγότεροι από 160.000 έκαναν like τη συγκεκριμένη -εντυπωσιακή πάντως- φωτογραφία

kava
Πώς μπορεί ένα σούπερ σέξι ποστάρισμα διάσημης πρωταγωνίστριας reality και μοντέλου, να οδηγήσει σε κρίσιμα επίπεδα αγανάκτησης εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου και έναν εργαζόμενο στο... ταμείο ανεργίας; Εύκολα. Όταν ο χειριστής ενός λογαριασμού στο Instagram δεν αντιλαμβάνεται ότι μία ημέρα, όπως είναι η 11η Σεπτεμβρίου, δεν μπορεί να ποστάρει σούπερ σέξι φωτογραφία της αφεντικίνας του, στον ίδιο δρόμο που πριν από 18 χρόνια στη Νέα Υόρκη, χάθηκαν χιλιάδες ανθρώπινες ζωές, στο μαζικότερο τρομοκρατικό κτύπημα της ανθρώπινης ιστορίας.

Η Κριστίν Καβαλάρι παρουσιάστηκε με σούπερ σέξι φόρεμα, από την τελευταία κολεξιόν που προβάλλει, να ποζάρει στον δρόμο της Νέας Υόρκης που κάποτε κατέληγε στους Δίδυμους Πύργους. Αν και όντως εντυπωσιακή, η πανέμορφη γυναίκα σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, καθώς η φωτογραφία αυτή αναρτήθηκε ανήμερα της 18ης επετείου της μεγαλύτερης σύγχρονης τραγωδίας και όχι μόνο για τις ΗΠΑ.

Από τα 3,7 εκατ. ακολούθους της, λιγότεροι από 160.000 αντέδρασαν θετικά (με like) και οι περισσότεροι εξ αυτών μάλλον από... συνήθεια. Οι υπόλοιποι 3,5 εκατ. ακόλουθοι όχι μόνο δεν αντέδρασαν θετικά, αλλά κατακεραύνωσαν με τα σχόλιά τους την Κριστίν Καβαλάρι, η οποία έχασε πολλές συμπάθειες με τη συγκεκριμένη ανάρτηση στο Instagram.

Τι συνέβη λοιπόν; Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπός της, τουςν λογαριασμούς της Καβαλάρι στα social media τους χειρίζεται μία πολυμελής ομάδα από ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες. Δυστυχώς, όμως, ένας υπάλληλος δεν σκέφτηκε την... 11η Σεπτεμβρίου. Με εντολή της ίδιας, ο συγκεκριμένος υπάλληλος απομακρύνθηκε από την ομάδα, ωστόσο η ανάρτηση δεν αφαιρέθηκε από τον λογαριασμό της, παρ' ότι οι αντιδράσεις συνεχίζονται.

Δείτε το ποστάρισμα που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και κόστισε τη δουλειά σε έναν εργαζόμενο (παρ' ότι ευθύνεται για το λάθος του)...

View this post on Instagram

NYC for 24hrs.

A post shared by Kristin Cavallari (@kristincavallari) on

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης