Φωτογραφίες: Το μήνυμα της Μελάνια Τραμπ για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου

Φωτογραφίες: Το μήνυμα της Μελάνια Τραμπ για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου

Χέρι-χέρι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του στην ειδική τελετή που διοργανώθηκε στον Λευκό Οίκο για τη 18η επέτειο της αποφράδας εκείνης ημέρας

MEL_TR_MAIN
Πέρασαν 18 ολόκληρα χρόνια από το πιο καθοριστικό γεγονός του αιώνα μας. Η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στους Δίδυμους Πύργους και στο Πεντάγωνο, δεν ήταν απλώς μίας τρομοκρατική ενέργεια. Ήταν η στιγμή που άλλαξε τον κόσμο. Ήταν η στιγμή που άλλαξε η λογική του κόσμου. Χιλιάδες ανθρώπινες ψυχές χάθηκαν εκείνη την ημέρα. Την Τετάρτη, το αμερικανικό έθνος τίμησε την απώλειά τους, στην επέτειο των 18 χρόνων.

Στον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια παραβρέθηκαν σε ειδική τελετή που οργανώθηκε. Λίγες ώρες αργότερα, η Μελάνια Τραμπ έστειλε μήνυμα, μέσω των social media, στον αμερικανικό λαό, αναφέροντας:

«Λυπούμαστε για τους χαμένους αγαπημένους μας και λατρεύουμε την ανάμνησή τους. Το έθνος μας είναι ισχυρό και ενωμένο με τον κοινό στόχο της προστασίας του αμερικανικού λαού. Ο Θεός να ευλογεί τους άνδρες και τις γυναίκες μας με στολή. Εμείς θα το κάνουμε».



Ακολουθούν φωτογραφίες από την παρουσία του προεδρικού ζεύγους στην τελετή προς τιμή των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου:

Κλείσιμο
mel_tr1
mel_tr3
mel-TR2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης