Το «δολοφονικό βλέμμα» της Μπιγιονσέ στη γυναίκα που... τόλμησε να πιάσει την κουβέντα με τον Jay-Z έγινε viral

Το «δολοφονικό βλέμμα» της Μπιγιονσέ στη γυναίκα που... τόλμησε να πιάσει την κουβέντα με τον Jay-Z έγινε viral

«Πέτρα του σκανδάλου» η σύζυγος του ιδιοκτήτη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς - Υποστηρίζει ότι δέχεται πλέον απειλές θανάτου

jay-z1
Μπορεί ο τρίτος τελικός των Ράπτορς με τους αγωνιστικά να ξεχώρισε για το «break» των Καναδών και την εξωπραγματική εμφάνιση του Στεφ Κάρι που πέτυχε 47 πόντους, άλλη ήταν η σκηνή, ωστόσο, που ξεχώρισε για όσους δεν δίνουν σημασία στο τι γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πρωταγωνίστρια η Μπιγιονσέ η οποία έριξε ένα «δολοφονικό βλέμμα» σε μια γυναίκα που... τόλμησε να πιάσει ψιλή κουβέντα με τον σύζυγό της Jay-Z μπροστά στα μάτια της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που απαθανάτισε η κάμερα, η Μπιγιονσέ αν και αρχικά χαμογελάει, γρήγορα αλλάζει διάθεση και το βλέμμα της παγώνει.

Για να κάνει, δε, πιο ξεκάθαρη την ενόχλησή της, η 37χρονη τραγουδίστρια στο τέλος φρόντισε να σπρώξει διακριτικά την «αντίζηλό» της.

#Beyonce Annoyed After Woman Talks to #JayZ at the #NBA Finals
Κλείσιμο


Η «πέτρα του σκανδάλου» δεν ήταν άλλη από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη των Ουόριορς, η οποία - μετά το σάλο που έγινε στο Twitter για την αντίδραση της Μπιγιονσέ - καταγγέλλει ότι έχει πέσει θύμα bullying υποστηρίζοντας ότι ορισμένοι έφτασαν στο σημείο μέχρι και να την απειλήσουν με θανάτο.

Η Νικόλ Κούραν εξήγησε ότι το διάσημο ζευγάρι των τραγουδιστών ήταν καλεσμένοι του συζύγου της για τον τρίτο τελικό του ΝΒΑ. Η 50χρονη υποστήριξε, επίσης, ότι το μόνο που έκανε ήταν να προσφέρει ένα ποτό στον Jay-Z και ότι ο λόγος που έσκυψε προς το μέρος του, μπροστά στην Μπιγιονσέ, ήταν γιατί δεν άκουγε τι της έλεγε.

Η Κούραν δήλωσε, μάλιστα, στην Daily Mail ότι οι επιθέσεις ήταν τόσο έντονες ώστε υποχρεώθηκε να κλείσει τους λογαριασμούς της στα social media.

Είχαν προηγηθεί «δηλητηριώδη» σχόλια στα social media για το βλέμμα της Μπιγιονσέ με αρκετούς να αναρωτιούνται - ειδικά τις πρώτες ώρες - ποια ήταν η γυναίκα που μπήκε μπροστά στην 37χρονη τραγουδίστρια για να μιλήσει στον Jay-Z.

beyonc-2
beyonc-twio1
beyonc-4
beyonc-3
beyonc-6
beyonc-5
beyonc-8
beyonc-7
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης