Η απάντηση του Αύγουστου Κορτώ στον Θανάση Χειμωνά: Χυδαιότητα

Η απάντηση του Αύγουστου Κορτώ στον Θανάση Χειμωνά: Χυδαιότητα

«Η χυδαιότητα πληγώνει την αλήθεια όσο το φτέρνισμα το βουνό» έγραψε ο συγγραφέας μετά τις δύο αναρτήσεις του Θανάση Χειμωνά

korto-new1
Με μια ανάρτηση δέκα λέξεων απάντησε ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του Ποταμιού Θανάση Χειμωνά για το αδιανόητο σχόλιό του σχετικά με την εξομολόγηση του Κορτώ για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε πριν από ένα χρόνο.

«Η χυδαιότητα πληγώνει την αλήθεια όσο το φτέρνισμα το βουνό» έγραψε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ο Αύγουστος Κορτώ απαντώντας και στη δεύτερη ανάρτηση του Θανάση Χειμωνά με την οποία επιχείρησε να δώσει εξηγήσεις για το πρώτο σχόλιό του.



Όλα ξεκίνησαν με την ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ η οποία συγκλόνισε με την αποκάλυψη ότι πριν από ένα χρόνο προσπάθησε να δώσει ένα τέλος στη ζωή του.

Κλείσιμο


Λίγες ώρες αργότερα ο Θανάσης Χειμωνάς με μια ανάρτηση που ξεπέρασε τα όρια έγραψε «αγαπητοί φίλοι. Πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαϊου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ».



Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ακόμα και από τον Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τον Αύγουστο Κορτώ υποχρέωσαν τον Θανάση Χειμωνά σε νέα ανάρτηση στην οποία έκανε μια εντελώς διαφορετική τοποθέτηση:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης