Θεοδωράκης για Χειμωνά: Οι αναρτήσεις του για τον Κορτώ ήταν ατυχείς - Ζητώ συγγνώμη

Θεοδωράκης για Χειμωνά: Οι αναρτήσεις του για τον Κορτώ ήταν ατυχείς - Ζητώ συγγνώμη

«Δεν πρέπει ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία να αντιμετωπίζονται με επιπολαιότητα», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού

xeimionas_31
Την απαράδεκτη ανάρτηση του Θανάση Χειμωνά για τον Αύγουστο Κορτώ σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ζητώντας παράλληλα «συγγνώμη».

O υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι Θανάσης Χειμωνάς, με αφορμή την πρόσφατη ανάρτηση του Αυγούστου Κορτώ στο facebook, στην οποία εξομολογείται δημόσια τη δύσκολη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη και ότι πέρισυ, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, σχολίασε:

«Αγαπητοί φίλοι. Πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαϊου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι οι αναρτήσεις του υποψηφίου ευρωβουλευτή για το Ποτάμι ήταν «ατυχείς», καθώς όπως τόνισε «ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με επιπολαιότητα».

Αναλυτικά είπε: «Είναι στενάχωρο αλλά πρέπει να απευθυνθώ δημοσίως στον Θανάση Χειμωνά. Οι αναρτήσεις του για τον Αύγουστο Κορτώ ήταν ατυχείς.

Δεν πρέπει ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία να αντιμετωπίζονται με επιπολαιότητα.

Κλείσιμο
Ζητάω συγνώμη από τον Αύγουστο Κορτώ για την αναστάτωση που προκλήθηκε μετά τη γενναία, κατά την άποψή μου, προσωπική του εξομολόγηση».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης