Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Γάμος στον Λυκαβηττό του Αγίου Πνεύματος

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Γάμος στον Λυκαβηττό του Αγίου Πνεύματος

Όλο το παρασκήνιο που οδηγεί στα σκαλιά της εκκλησίας τον έρωτα του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού που πέρασε δια πυρός και σιδήρου προτού θριαμβεύσει

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
balatsinou-kikilias_main01
Κάθε συναρπαστική ιστορία αγάπης κρύβει το απροσδόκητο, την έκπληξη και την ανατροπή. Στοιχεία που απλώς επιβεβαιώνουν πως τελικά μια σύμπτωση μπορεί να οδηγήσει δύο ανθρώπους σε μια καρμική συνάντηση, η οποία μπορεί να εξελιχθεί αναπάντεχα.

Κι αν κάποια κορίτσια ονειρεύονται πως ο πρίγκιπας, που άλλοτε ερχόταν με το άσπρο άλογο, θα κατέβει πλέον από μία μηχανή, θα τις αφοπλίσει με ένα χαμόγελο και θα τις οδηγήσει στη μοναδική σκάλα που θα ανέβουν αγόγγυστα προκειμένου να ζήσουν το δικό τους παραμύθι, αυτό του ονειρεμένου γάμου τους, για την Τζένη και τον Βασίλη όλα εξελίχθηκαν διαφορετικά, σε ένα παραμύθι που δεν είχε παλάτι αλλά είχε γήπεδο...

Σεπτέμβριος του 2016. Στον καναπέ της εκπομπής της Τζένης Μπαλατσινού «Jenny Jenny» κάθεται ο Βασίλης Κικίλιας, σε μια συνάντηση μοιραία για όσα θα ακολουθήσουν. Ο πολιτικός με την τεράστια απήχηση, έχοντας αποδεχτεί την πρόταση της παρουσιάστριας, θα τολμήσει να δώσει μία συνέντευξη σε εκπομπή lifestyle αποδομώντας έτσι το κατεστημένο τηλεοπτικό κάδρο που ήθελε τους πολιτικούς να ξιφουλκούν αποκλειστικά στα πάνελ των ενημερωτικών εκπομπών. Η συζήτηση θα εξελιχθεί χαλαρά. Θα την απολαύσουν και οι δύο και όλα θα κυλήσουν ήρεμα και ανώδυνα. Η συνάντηση και η γνωριμία ολοκληρώνονται ταυτόχρονα με τον τηλεοπτικό κύκλο της εκπομπής και μόλις σβήνουν τα φώτα ο καθένας επιστρέφει στη βάση του.

Αισθάνονται πως ταιριάζουν πριν καλά-καλά ζήσουν το διάστηµα που χρειάζεται µια σχέση για να προχωρήσει



Οι μήνες περνούν και το καλοκαίρι του 2017, τον Ιούνιο, ο Βασίλης προσκαλεί την Τζένη σε έναν αγώνα τένις. Επιλέγουν ένα απομονωμένο γήπεδο κοντά στο σπίτι που νοίκιαζε εκείνο το διάστημα η Τζένη στο Ψυχικό. Θα παίξουν τένις και θα μιλήσουν αρκετή ώρα για την κοινή αγάπη τους, τον αθλητισμό, αφού ο Βασίλης ήταν πρωταθλητής στο μπάσκετ και η Τζένη πρωταθλήτρια στο τένις. Αρχίζουν σιγά-σιγά να νιώθουν πως ίσως η επικοινωνία μεταξύ τους δεν διαθέτει μόνο καλή χημεία αλλά και κάτι παραπάνω.
balatsinou-kikilias02
Επιτέλους (ξανά) μαζί. Οπως εξομολογείται στις φίλες της η Τζένη Μπαλατσινού, αυτό που ζει «είναι κάτι μαγικό»
Κλείσιμο

Τα πρώτα μηνύματα θα «ταξιδέψουν» από το ένα κινητό στο άλλο, τα πρώτα μυστικά ραντεβού θα γίνουν με διακριτικότητα. Οι αντιστάσεις κάμπτονται μάλλον ανώδυνα. Δεν χρειάστηκαν πολλές προτάσεις, ούτε εξηγήσεις. Ολα οδηγούν στο να βρεθεί ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Οι δυο τους πολύ γρήγορα θα καταλάβουν πως δεν είναι μόνο ο αθλητισμός που τους φέρνει κοντά. Αισθάνονται πως ταιριάζουν πριν καλά-καλά προλάβουν να ζήσουν το διάστημα που χρειάζεται μία σχέση για να προχωρήσει στην επόμενη φάση της. Γι’ αυτό και όλα θα γίνουν γρήγορα.
balatsinou-kikilias03
Σε επίσηµη εµφάνιση χωρίς κρυφτό από τον φακό

Τον Ιούλιο ο Βασίλης Κικίλιας κρατά τρυφερά το χέρι της Τζένης και μαζί κάνουν βόλτα στα σοκάκια της Χώρας στην Πάτμο, το νησί που τα τελευταία χρόνια έχει αιχμαλωτίσει την καρδιά της Τζένης. Οι φωτογραφίες από τον ρομαντικό περίπατο θα διαρρεύσουν και θα δημοσιευτούν στο «ΘΕΜΑ» προκαλώντας πάταγο. Τα δημοσιεύματα που ακολουθούν είναι δεκάδες, όπως και οι αναπαραγωγές των τρυφερών φωτογραφικών στιγμιότυπων που θα εμπλουτιστούν με ενσταντανέ από παραλίες και εξόδους του ζευγαριού. «Η πανέμορφη επιχειρηματίας και ο γοητευτικός πολιτικός και περιζήτητος εργένης σε τρυφερά τετ α τετ» είναι η κλισέ λεζάντα για το ζευγάρι που αδιαφορεί για τα φλας και τα σχόλια και ζει τον έρωτά του.
balatsinou-kikilias04
Η πρώτη φωτογραφία παπαράτσι από τις διακοπές του µυστικού, έως τότε, ζευγαριού στην Πάτµο έγινε viral

Η Τζένη θα εξομολογηθεί στους φίλους της πως είναι ευτυχισμένη. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα βιώνει μια ήρεμη σχέση που «κυλά σαν νερό», μία καθημερινότητα ευχάριστη όπου όλα έρχονται και δένουν γλυκά και ανώδυνα. Το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα. Κάθε μέρα ανακαλύπτουν πόσο πολύ ταιριάζουν και δεν νιώθουν καμία ανάγκη να κρύψουν τη σχέση τους. Θα ταξιδέψουν μαζί, θα κάνουν κοινές εμφανίσεις σε πολιτικές εκδηλώσεις, σε καλέσματα φίλων, σε καλλιτεχνικά events.

Ευτυχισμένοι και διακριτικοί
balatsinou-kikilias05
Μετά τον ξαφνικό χωρισμό, ένας αναπάντεχος γάμος

Φυσικά αποφασίζουν να συζήσουν αμέσως. Παρά την επιμονή των δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για συγκατοίκηση την περίοδο που η Τζένη αφήνει τα βόρεια προάστια για να μείνει στο κέντρο, το ζευγάρι συζεί από τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Ψυχικό. Οι μήνες κυλούν όμορφα και τα φλας επιμένουν να αστράφτουν σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους. Οι ίδιοι έχουν επιλέξει χαμηλούς τόνους.

Η Τζένη αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της στα παιδιά της και στις επαγγελματικές δραστηριότητές της ενώ την ίδια ώρα ο Βασίλης Κικίλιας κυριαρχεί ως δυνατός παίκτης στην πολιτική σκακιέρα. Οι εντάσεις απουσιάζουν και το ζευγάρι ζει αρμονικά, δίχως προβλήματα, διαφωνίες και εντυπωσιασμούς. Το μόνο που αλλάζει στους μήνες που περνούν είναι η μετακόμισή τους στο κέντρο. Τα σενάρια αρχίζουν να κάνουν λόγο για γάμο και ίσως για ένα παιδί που θα έρθει για να επισφραγίσει τον έρωτά τους.

Ο χωρισμός-βόμβα και η επανασύνδεση
balatsinou-kikilias08

Στις αρχές Απριλίου όμως μία είδηση που θα δημοσιευτεί σε site αστυνομικού περιεχομένου σκάει σαν βόμβα και προκαλεί πολλαπλές αναταράξεις. Ο Βασίλης Κικίλιας δηλώνει αλλαγή κατοικίας, επιστρέφει στο πατρικό του, και όλα δείχνουν πως κάτι συνέβη και το ζευγάρι χωρίζει. Είναι γεγονός.

Ο Βασίλης και η Τζένη δεν είναι πια μαζί. Τα σενάρια οργιάζουν για μία ακόμη φορά και όσα γράφονται θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν την προβληματική δεξαμενή της ελληνικής μυθοπλασίας που μάταια αναζητά συνταρακτικές ιστορίες με δραματική πλοκή. Για κάποιους ο χωρισμός έχει να κάνει με τα «φαντάσματα» του παρελθόντος, για άλλους φταίει η άρνηση της Τζένης να μπει στη διαδικασία να γίνει και πάλι μητέρα, ενώ άλλοι αναζητούν μανιωδώς το τρίτο πρόσωπο που μπήκε και κατέστρεψε το παραμύθι του εγχώριου lifestyle.

Λίγο πριν από την επισηµοποίηση τρόµαξαν. Κι αν όλο αυτό είναι λάθος; Αν τελικά κάτι πάει στραβά;



Η Τζένη δεν απαντά στα τηλέφωνα. Μάταια φίλοι της δημοσιογράφοι θα προσπαθήσουν να μάθουν τι πραγματικά συνέβη και το ζευγάρι που βρέθηκε λίγο πριν από την επισημοποίηση της σχέσης του τραβά χωριστούς δρόμους... Ο Βασίλης Κικίλιας τηρεί σιγήν ιχθύος. Δε μιλάει σε κανέναν. Ούτε καν στο στενό φιλικό περιβάλλον του, το οποίο προσπαθεί να αποσπάσει έστω μία μικρή πληροφορία.
balatsinou-kikilias09

Οσο οι φήμες οργιάζουν το πρώην ζευγάρι κρατά μεν αποστάσεις αλλά ποτέ δεν διακόπτει την επικοινωνία. Το καλοκαίρι θα περάσει και η Τζένη θα αποσυρθεί στην Πάτμο αρνούμενη να μιλήσει για οτιδήποτε που να αφορά στη ζωή της. Επιλέγει την απομόνωση. Οπως φαίνεται, οι δρόμοι τους χώρισαν. Και ο λόγος είναι απλός. Λίγο πριν από την επισημοποίηση τρόμαξαν. Πώς μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δύο δυναμικοί και ανεξάρτητοι άνθρωποι αποφάσισαν να ανατρέψουν τα πάντα, να προσπεράσουν κάθε εμπόδιο και να πάρουν τη μεγάλη απόφαση να ζήσουν για πάντα μαζί; Κι αν όλο αυτό είναι λάθος; Αν τελικά κάτι πάει στραβά;

Είναι κοινή η απόφαση να μείνουν για ένα διάστημα χωριστά όσο επώδυνο κι αν είναι κάτι τέτοιο. Θέλουν να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους. Μπορούν να αντέξουν ο ένας μακριά από τον άλλον; Οι μήνες περνούν και η Τζένη βρίσκεται μόνο με φίλους. Ο Βασίλης Κικίλιας παίρνει την πρωτοβουλία και λίγο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων το ζευγάρι ξανασμίγει. Θα βοηθήσουν οι στενοί φίλοι τους που ποτέ δεν πίστεψαν πως είναι χώρια ουσιαστικά. Εκείνος θα κάνει την πρώτη κίνηση τον Ιανουάριο και εκείνη δεν θα αντισταθεί καθόλου. Είναι σίγουρη πως στο πρόσωπό του βρήκε τον ιδανικό σύντροφο.
balatsinou-kikilias11

Η σχέση ξαναζωντανεύει και το ζευγάρι ζει τον έρωτά του - αυτή τη φορά με απόλυτη μυστικότητα. Οι φίλοι τους, που γνωρίζουν τα πάντα, δεν θα αφήσουν να μαθευτεί το μυστικό. Αλλωστε γνωρίζουν καλά πως πλέον μετρούν αντίστροφα για την επόμενη φάση, η οποία δεν θα αργήσει. Πριν από περίπου έναν μήνα ο Βασίλης κάνει στην Τζένη πρόταση γάμου με τέτοιον τρόπο που απλά επιβεβαιώνει τη δύναμη αυτής της σχέσης και της αγάπης του ενός για τον άλλον. Ολα έγιναν ρομαντικά και παραδοσιακά. Οπως θα γίνει και ο γάμος τους που αναγγέλθηκε από τις σελίδες της «Καθημερινής» και προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη στους πολιτικούς και καλλιτεχνικούς κύκλους. Το παραμύθι ξαναζωντάνεψε και πλέον δείχνει ακόμη πιο συναρπαστικό. Η Τζένη θα ενημερώσει πρώτα την οικογένεια και τα παιδιά της και στη συνέχεια τους φίλους της, οι οποίοι φυσικά δεν αιφνιδιάζονται.

Εκείνος παίρνει την πρωτοβουλία και λίγο µετά τις γιορτές των Χριστουγέννων το ζευγάρι ξανασµίγει



Η Αμαλία, η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος είναι χαρούμενοι. Τα δύο κορίτσια μάλιστα θα ποστάρουν στο Instagram την περασμένη Τετάρτη φωτογραφίες τους με τη μαμά χαμογελαστή. «Οταν χαμογελάς εσύ, χαμογελάω κι εγώ», γράφει η Αμαλία, και η Αλεξάνδρα ακολουθεί: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη! Το να δω την όμορφη μαμά μου νύφη, θα είναι μαγικό».
balatsinou-kikilias06
Αμαλία και Αλεξάνδρα δεν δίστασαν να εκφράσουν τη χαρά τους για το νέο βήμα στη ζωή της μητέρας τους ποστάροντας αντίστοιχα στο Instagram με τις φράσεις: «Οταν χαμογελάς εσύ, χαμογελάω και εγώ» και «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη! Το να δω την όμορφη μαμά μου νύφη, θα είναι μαγικό!»
balatsinou-kikilias07

Οσοι όμως δεν γνώριζαν, ακούγοντας την είδηση έμειναν αποσβολωμένοι, συνειδητοποιώντας ότι το ζευγάρι κατάφερε να ζήσει ανενόχλητο τον έρωτά του κάτω από άκρα μυστικότητα κόντρα και στους πιο δαιμόνιους ρεπόρτερ, έστω και για μερικούς μήνες.

Ολοι αγωνιούν να μάθουν κάθε λεπτομέρεια για τον γάμο της χρονιάς, ο οποίος θα γίνει τον Ιούνιο σε αθηναϊκή ενορία, στον Ι.Ν. Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό. Το εκκλησάκι αυτό είναι μέρος προσευχής και για τους δύο και το επισκέπτονται πολύ συχνά. Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί το μυστήριο να γίνει σε κλειστό κύκλο, με λίγους φίλους, τα κύματα αγάπης που δέχτηκε το ζευγάρι αμέσως μετά την αναγγελία το έκαναν να αρχίσει να σκέφτεται πως ίσως τελικά οι προσκλήσεις θα πρέπει να είναι περισσότερες. Η ημερομηνία δεν έχει κλείσει. Ολα, όμως, θα γίνουν όπως πρέπει. Με νυφικό, με παπά και με κουμπάρο.
balatsinou-kikilias10

Την περασμένη Τρίτη ο Βασίλης Κικίλιας επέστρεψε στο σπίτι τους στο κέντρο. Θέλει ο ένας να είναι δίπλα στον άλλον σε όλα. Θέλουν να σχεδιάσουν τον γάμο τους μαζί, βήμα-βήμα, και να γίνουν όλα όπως οι δυο τους αποφασίσουν. Οπως τα έχουν αυτοί ονειρευτεί. Η Τζένη, μιλώντας στις φίλες της, εξομολογήθηκε πως αυτό που ζει «είναι κάτι μαγικό» και ότι ποτέ δεν έλαβε τόσα πολλά μηνύματα αγάπης στη ζωή της όσα την ημέρα που δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου της.

INFO
Η νέα εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού, που έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με τίτλο «Εκπαιδεύοντας την Τζένη», αφορά στο well-being και την αυτοεξέλιξη και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 16.00




Ο Βασίλης και η Τζένη τους επόμενους δύο μήνες θα ζήσουν εκτός από τον προεκλογικό πυρετό και τη γλυκιά αναστάτωση της προετοιμασίας της στιγμής εκείνης που θα σφραγίσει τον μεγάλο τους έρωτα. Εναν έρωτα που γεννήθηκε σε ένα πλατό, πέρασε από ένα γήπεδο τένις και καταλήγει στα σκαλιά της εκκλησίας...
balatsinou-kikilias13
balatsinou-kikilias12
Δείτε βίντεο: Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Γάμος στον Λυκαβηττό του Αγίου Πνεύματος

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Γάμος στον Λυκαβηττό του Αγίου Πνεύματος


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης