Τζένη Μπαλατσινού –Βασίλης Κικίλιας:To love story που οδηγεί στα σκαλιά της εκκλησίας

Τζένη Μπαλατσινού –Βασίλης Κικίλιας:To love story που οδηγεί στα σκαλιά της εκκλησίας

Η πρώτη γνωριμία, τα σκαμπαναβέσματα στη σχέση τους και το happy end – Το ζευγάρι δηλώνει ευτυχισμένο – Τον Ιούνιο ο γάμος

Vasilis_jenny
Η σχέση της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια πέρασε από σαράντα κύματα. Μετά από πολλά σκαμπαναβέσματα στη σχέση τους ο βουλευτής της ΝΔ και η παρουσιάστρια έκαναν γνωστό ότι παντρεύονται τον προσεχή Ιούνιο.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την αναγγελλία του γάμου τους στην εφημερίδα «Καθημερινή». Το ζευγάρι δηλώνει «πολύ ευτυχισμένο» στις πρώτες τους δηλώσεις και ήδη έχει δεχτεί πολλές ευχές.

Έρωτας με την πρώτη ματιά
H χημεία μεταξύ τους ήταν εμφανής από την πρώτη στιγμή. Ήταν το φθινόπωρο του 2016 όταν ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην μπασκετμπολίστας πήγε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού «Jenny Jenny».

Ο διάλογός τους στην εκπομπή προφητικός. Η παρουσιάστρια είχε «στριμώξει» τον καλεσμένο της και τον ρωτούσε ευθέως πώς σκέφτεται το γάμο του, αν θα είναι παραδοσιακός και άλλα σχετικά.

Την πρώτη τους γνωριμία στο τηλεοπτικό πλατό διαδέχτηκε το αμοιβαίο ενδιαφέρον του ενός για τον άλλο η οποία εξελίχθηκε σε μια όμορφη σχέση. Ξαναήρθαν κοντά, μετά την εκπομπή, μέσω κοινών γνωστών, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ενώ άλλες υποστηρίζουν ότι μια ανθοδέσμη που έστειλε ο βουλευτής στην παρουσιάστρια μετά την προβολή της εκπομπής, ήταν η αρχή για να ακολουθήσουν τα πρώτα διερευνητικά ραντεβού, χωρίς ωστόσο να είναι ως τώρα ξεκάθαρο πότε ακριβώς ξεκίνησε ο δεσμός τους.

Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση
Κλείσιμο
Η πρώτη κοινή τους δημόσια εμφάνιση έγινε τον Αύγουστο 2017, όπου ο φακός τους εντόπισε να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί της Πάτμου. Οι φωτογραφίες, μάλιστα, τους έδειχναν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους χεράκι – χεράκι.

patmos-ki2
patmos-ki1


Η πρώτη «επίσημη» δημόσια εμφάνιση
Μετά από τις φωτογραφίες των διακοπών το ζευγάρι κράτησε χαμηλούς τόνους και δυο μήνες μετά, τον Οκτώβριο του 2017 εμφανίστηκε μαζί σε γάμο στην περιοχή του Ωραιόκαστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας πόζαραν χαμογελαστοί με άλλους καλεσμένους, ανάμεσά τους και τον Άδωνι Γεωργιάδη που ανέβασε τη φωτογραφία στα social media κάνοντας «επίσημο» τον δεσμό του ζευγαριού.

Πάντα διακριτικοί και πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
Στους μήνες που ακολουθούν η Τζένη και ο Βασίλης κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και φροντίζουν να είναι πάντα διακριτικοί. Βεβαίως παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις και άλλα κοσμικά event και φωτογραφίζονται μαζί.

Η συγκατοίκηση και ο ξαφνικός χωρισμός
Λίγο πριν το Πάσχα του 2018, και ενώ είχε γίνει γνωστό ότι το ζευγάρι συγκατοικούσε σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, έσκασε σαν βόμβα η είδηση του χωρισμού τους. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την ιστοσελίδα bloko.gr, η οποία ασχολείται με την επικαιρότητα που αφορά στα σώματα ασφάλειας. Στην ανάρτηση αναφέρονταν το εξής: «… ο Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, με βάση το έγγραφο, από το κέντρο της Αθήνας που είχε μετακομίσει πρόσφατα, επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι». Όλοι τότε μίλησαν για χωρισμό.

Το ζευγάρι ουδέποτε τοποθετήθηκε και οι μήνες που ακολούθησαν όλοι πίστευαν ότι οι δυο τους είχαν τραβήξει δρόμους χωριστούς.

Η είδηση του γάμου
Έτσι λοιπόν ένα περίπου χρόνο μετά την είδηση του χωρισμού τους, ήρθε η αναγγελία του γάμου τους. Το πώς τα ξαναβρήκαν και είναι μαζί μόνο οι ίδιοι ξέρουν. Η Τζένη Μπαλατσινού, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο με το «Η Τζένη Εκπαιδεύεται», ανέφερε σχετικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου: «Σας ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά. Κοιτάξτε δεν θα μιλήσουμε σε κανέναν σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την ευγένειά σας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και αυτό αρκεί». Οι κόρες της όμως, Αμαλία και Αλεξάνδρα, φρόντισαν μέσω stories να εκφράσουν και εκείνες τη χαρά για τη μητέρα τους.

Τι είπε ο Κικίλιας για το γάμο του
Λίγο μετά τις 10.30 χθες το πρωί και αφού είχε ήδη γίνει γνωστή η αναγγελία του γάμου του, o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ. Οι παρουσιαστές του ευχήθηκαν με το καλό και τον ρώτησαν αν το σκέφτηκε καλά. «Ευχαριστώ πολύ… φυσικά και το σκέφτηκα καλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι». Όταν τον ρώτησαν πού και πότε θα γίνει ο γάμος, εκείνος απάντησε «Τον Ιούνιο σε κάποια ενορία της Αθήνας».

Χαρούμενες οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού για τη μαμά τους

Η Αλεξάνδρα ανήρτησε κοινή φωτογραφία με τη μαμά της και έγραψε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη. Το να δω την όμορφη μαμά μου νύφη, θα είναι μαγικό!». Από την πλευρά της η Αμαλία Κωστοπούλου, ανέβασε ένα παλιό στιγμιότυπο με τη μαμά της και αρκέστηκε να σημειώσει: «Όταν χαμογελάς, χαμογελάω κι εγώ».

alexandra-kostopoulou-gamos-balatsinou-576x1024
amalia-kostopoulou-gamos-balatsinou-576x1024



Αντιδράσεις… για το χαρμόσυνο γεγονός
Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη. Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της τους ευχήθηκε τα καλύτερα.

«Ένα ένα παιδιά, μισό λεπτάκι να κάτσω. Πότε γίνανε αυτά; Αυτοί οι δύο δεν είχαν χωρίσει πέρυσι;» αναρωτήθηκε η διάσημη παρουσιάστρια με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να λέει με πολύ χιούμορ: «Είναι σαν έχει παιχτεί μία σειρά σε άλλη χώρα και να έχουμε χάσει μία σεζόν!».

«Τα ωραία έργα, που έχουν να κάνουν με love story, σε όλους αρέσουν. Τα κακά κομμάτια δεν θέλουμε. Να ζήσουν ρε παιδιά! Και πολύ καλά κάνουν, ωραίο πράγμα ο γάμος. [...] Αυτά είναι ευχάριστα νέα, να χαίρεστε!» πρόσθεσε και συνέχισε: «Να σας πω και κάτι, που το είπα και στην ίδια την Τζένη όταν την είχα συναντήσει τον χειμώνα. Εγώ δεν τους είχα δει σαν ζευγάρι ποτέ, τους πέτυχα σε χωρισμό αλλά τις είχα πει "οπτικά δένατε". Δεν ξέρω πώς είναι ο άνθρωπος, δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά οπτικά, δυο πανύψηλοι μαζί πολύ μου άρεσαν. Είναι σικ, περιποιημένοι, στο ίδιο στιλάκι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης