Η βασίλισσα Ελισάβετ σκέφτεται να στείλει ευχαριστήρια επιστολή στη Μέγκαν Μαρκλ

Η βασίλισσα Ελισάβετ σκέφτεται να στείλει ευχαριστήρια επιστολή στη Μέγκαν Μαρκλ

Η δούκισσα του Σάσεξ, αν και έγκυος στον έβδομο μήνα, εκτελεί με σθένος και αφοσίωση τα καθήκοντά της - Πρόσφατο παράδειγμα η τριήμερη επίσημη επίσκεψη στο Μαρόκο μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι

meghan_vasilissa
Μπορεί να δέχθηκε δριμεία κριτική από τον βρετανικό Τύπο για το χλιδάτο baby shower στη Νέα Υόρκη αλλά, όπως όλα δείχνουν, η Μέγκαν Μαρκλ εκτός από την καρδιά του πρίγκιπα Χάρι έχει κατακτήσει και την καρδιά της 92χρονης βασίλισσας Ελισάβετ. Αν και έγκυος στον έβδομο μήνα η πρώην πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits εκτελεί με σθένος τα επίσημα καθήκοντα που της επιβάλει η θέση της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας.

Έτσι, το Σάββατο η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι ταξίδεψαν στο Μαρόκο για τριήμερη επίσημη επίσκεψη. Στην χώρα της Βορείου Αφρικής το λαμπερό ζευγάρι συναντήθηκε με τον βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ' και συμμετείχε στην προώθηση πρότζεκτ για την ψυχική υγεία και για τη θέση των γυναικών στην κοινωνία.

Η αφοσίωση της 37χρονης Μέγκαν Μαρκλ στο νέο της ρόλο και ο τρόπος που η δούκισσα του Σάσεξ μαζί με τον 34χρονο πρίγκιπα Χάρι εκπροσωπούν την βασίλισσα Ελισάβετ στο εξωτερικό έχει ενθουσιάσει την «αειθαλή» μονάρχη, η οποία τα τελευταία χρόνια λόγω της προχωρημένης ηλικίας της έχει εκχωρήσει αρκετά από τα επίσημα καθήκοντά της στη νέα γενιά των γαλαζοαίματων της βασιλικής οικογένειας.

«Η βασίλισσα είναι ενθουσιασμένη από την ενέργεια και το σθένος της δούκισσας με δεδομένο ότι αυτή (η δούκισσα) βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Για την βασίλισσα και τη γενιά της συνήθως κρύβεις την κοιλιά σου και ξεκουράζεσαι σε αυτό το στάδιο της εγκυμοσύνης, αλλά η Μέγκαν δεν έχει σταματήσει», δήλωσε στο περιοδικό Vanity Fair πηγή από το παλάτι και πρόσθεσε πως η μονάρχης είναι τόσο ικανοποιημένη με την Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιό, που σκέφτεται να της στείλει ευχαριστήρια επιστολή, κάτι πολύ σπάνιο στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας!

Στο Μαρόκο, που είναι το τελευταίο επίσημο ταξίδι της Μέγκαν πριν την γέννηση του πρώτου της παιδιού τον Απρίλιο, η δούκισσα του Σάσεξ ανταποκρίθηκε σε μια σειρά υποχρεώσεων είτε μόνη της, είτε στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι. Η Μέγκαν Μαρκλ έφθασε στο αεροδρόμιο της Καζαμπλάνκα το Σάββατο με εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα Valentino, στη συνέχεια μαζί με τον σύζυγό της επισκέφθηκαν το Ραμπάτ, όπου συναντήθηκαν με τον 15χρονο διάδοχο Χασάν και κατέλυσαν σε μία από τις βασιλικές κατοικίες.

Το βαρύ πρόγραμμα της Μέγκαν Μαρκλ στο Μαρόκο

Την Κυριακή το ζευγάρι των Βρετανών γαλαζοαίματων επισκέφθηκε χωριό στην οροσειρά του Άτλαντα και εκεί η Μέγκαν έκανε το παραδοσιακό τατουάζ με χέννα, που φέρνει, σύμφωνα με την τοπική παράδοση, καλή τύχη σε όσες περιμένουν παιδί. Την Δευτέρα το πρωί ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ συναντήθηκαν με νέους με αναπηρία και ορφανά, που ξαναβρίσκουν τη χαρά της ζωής στη θεραπεία με άλογα ή τη γαστρονομία. Ενώ το ίδιο βράδυ η Μέγκαν λαμπερή με αέρινη μάξι φλοράλ τουαλέτα «Καρολίνα Χερέρα» επισκέφθηκε μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι τη βασιλική κατοικία στο Ραμπάτ, όπου το ζευγάρι είχε συνάντηση με τον βασιλιά Μοχάμεντ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης