«Θα γίνει έξαλλος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη celebrity ντίβα Μέγκαν»

«Θα γίνει έξαλλος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη celebrity ντίβα Μέγκαν»

Τι έγραψε στη σκανδαλοθηρική Sun για το χλιδάτο baby shower της Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Υόρκη ο Πολ Μπάρελ, μπάτλερ της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα - Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν ήταν στο baby shower της Μέγκαν;

20541453
«Η Μέγκαν δίνει σε όλους όπλα για να την πυροβολήσουν», έγραψε στον βρετανικό Τύπο ο Πολ Μπάρελ, μπάτλερ της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα με αφορμή τον σάλο που έχει προκαλέσει το πανάκριβο baby shower της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι στη Νέα Υόρκη. Η επτά μηνών έγκυος, πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits, πέταξε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη με ιδωτικό τζετ για να γιορτάσει τον ερχομό του νέου βασιλικού μωρού μαζί με celebrities φίλες της, όπως η πρωταθλήτρια του τένις Σερένα Ουίλιαμς, η δικηγόρος Αμάλ Κλούνεϊ, η Τζέσικα Μαλρόνεϊ, στενή φίλη και στιλίστρια της Μέγκαν και η Αμπιγκέιλ Σπένσερ, συμπρωταγωνίστρια της Μέγκαν στο Suits.

Σύμφωνα με το αμερικανικό Vanity Fair το κόστος του χλιδάτου baby shower, που έγινε σε σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου The Mark της Νέας Υόρκης, ανήλθε στα 200 χιλ. δολάρια και πληρώθηκε από τις φίλες της Μέγκαν Μαρκλ και όχι από τους Βρετανούς φορολογούμενους. Το περιοδικό υποστηρίζει πως η Σερένα Ουίλιαμς έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και πλήρωσε 75.000 δολάρια τη βραδιά για την σουίτα του ξενοδοχείου με θέα στο Σέντραλ Παρκ, η οποία περιλαμβάνει δύο ορόφους και πρόκειται για την πιο ακριβή σουίτα ξενοδοχείου στις ΗΠΑ!

Όμως, ο Πολ Μπάρελ, που το 2003 εξέδωσε το βιβλίο A Royal Duty για τη ζωή του κοντά στη βασιλική οικογένεια, καλεί τη Μέγκαν Μαρκλ να αρχίσει να συμπεριφέρεται ως μέλος της βασιλικής οικογένειας και όχι ως celebrity. Σύμφωνα με τον ίδιο, η βασίλισσα συχνά χρησιμοποιεί τη φράση: «Δεν είμαστε celebrities, το να ανήκεις στη βασιλική οικογένεια είναι διαφορετικό».

Ο μπάτλερ της μητέρας του πρίγκιπα Χάρι αναφέρθηκε και στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον και έγραψε στην εφημερίδα Sun: «Η Μέγκαν θα κάνει έξαλλο τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ξοδεύοντας χιλιάδες και ενεργώντας σαν celebrity ντίβα». Μάλιστα, ο Μπάρελ σημείωσε πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του «αν και έχουν επαφές με celebrities λόγω της θέσης τους δεν κάνουν παρέα μαζί τους ούτε τους πηγαίνουν στο σπίτι τους».

Η Κέιτ Μίντλετον δεν ήταν παρούσα στο baby shower της Μέγκαν αλλά ο βρετανικός Τύπος υποστηρίζει πως αιτία δεν είναι η ψυχρότητα στη σχέση των δύο γυναικών. Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ μαζί με τα τρία παιδιά τους έχουν ταξιδέψει στη Γαλλία για χειμερινές διακοπές επειδή αυτή την εβδομάδα στη Βρετανία τα σχολεία είναι κλειστά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης