Μέγκαν Μαρκλ: Λαμπερή με κόκκινο φόρεμα Valentino στο Μαρόκο

Μέγκαν Μαρκλ: Λαμπερή με κόκκινο φόρεμα Valentino στο Μαρόκο

Μετά την δριμεία κριτική για το χλιδάτο baby shower στη Νέα Υόρκη ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ταξίδεψαν για επίσημη επίσκεψη στο Μαρόκο - Η Μέγκαν  δεν άγγιξε το παραδοσιακό κέρασμα που τους πρόσφεραν

meghan
Με το αεροπλάνο της γραμμής, όπως οι «κοινοί θνητοί», ταξίδεψαν το Σάββατο το βράδυ με προορισμό το Μαρόκο, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ. Μετά τον σάλο που προκάλεσε στη Γηραιά Αλβιόνα το χλιδάτο baby shower της δούκισσας του Σάσεξ στη Νέα Υόρκη, όταν η πρώην ηθοποιός επέλεξε για το ταξίδι της ιδιωτικό τζετ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πραγματοποιούν τριήμερη επίσημη επίσκεψη στο Μαρόκο με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων της Βρετανίας με την αφρικανική χώρα μέσω της προώθησης πρότζεκτ για την ψυχική υγεία και για τη θέση των γυναικών στην κοινωνία.

Για μια ακόμα φορά η Μέγκαν Μαρκλ έκλεψε τις εντυπώσεις κατά την άφιξη του ζευγαριού στο αεροδρόμιο της Καζαμπλάνκα, όπου ο πρέσβης της Βρετανίας στη χώρα Τόμας Ράιλι μαζί με την σύζυγό του υποδέχθηκαν τους υψηλούς επισκέπτες. Η πρώην πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits, που τον Απρίλιο θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, εμφανίστηκε με εντυπωσιακό μίντι κόκκινο φόρεμα Valentino, γόβες Christian Dior αξίας 665 δολαρίων και δερμάτινη τσάντα επίσης Valentino αξίας 2.145 δολάρια!

Στο αεροδρόμιο της Καζαμπλάνκα προσφέρθηκε στο ζευγάρι το παραδοσιακό κέρασμα του Μαρόκου, γάλα και χουρμάδες. Η Μέγκαν απέφυγε να δοκιμάσει το κέρασμα ενώ ο πρίγκιπας Χάρι πήρε μόνο έναν χουρμά. Ο Χάρι και η Μέγκαν φιλοξενούνται σε μια από τις βασιλικές κατοικίες στο Ραμπάτ, όπου τους υποδέχθηκε ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά Μοχάμεντ, ο 15χρονος διάδοχος Χασάν.

Είναι άγνωστο αν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα συναντηθούν με την σύζυγο του βασιλιά, την πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα, που εδώ και ένα χρόνο έχει εξαφανιστεί από τη δημόσια ζωή με τις φήμες να υποστηρίζουν πως έχει χωρίσει από τον βασιλιά.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης