Έγιναν τριών ετών στις 10 Δεκεμβρίου και η μητέρα τους ανέβασε στο Instragram την χριστουγεννιάτικη φωτογραφία τους. Πρόκειται για τα δίδυμα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.
Τα συνήθως ζωηρά δίδυμα κάθονται κάτω από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο και είναι ήσυχα, με τον πρίγκιπα Ζακ χαμογελαστό και την κατά δύο λεπτά μεγαλύτερη αδελφή του, πιο συγκρατημένη. Ο μικρός πρίγκιπας, που φορά λευκό πουκάμισο, μοιάζει όσο μεγαλώνει στη μητέρα του ενώ η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα με κόκκινο φόρεμα, μοιάζει περισσότερο στον πατέρα της, πρίγκιπα Αλβέρτο.
Κλείσιμο
«Έρχονται τα Χριστούγεννα, πρίγκιπας Ζακ και πριγκίπισσα Γκαμπριέλα», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας που τραβήχτηκε από την διεθνώς αναγνωρισμένη φωτογράφο Vanessa Von Zitzewitz. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του πριγκιπάτου, τον Αλβέρτοθα διαδεχθεί στον θρόνο ο μικρός Ζακ, που γεννήθηκε δύο λεπτά μετά την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει ήδη δύο παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του, την 24χρονη Γιασμίν και τον 12χρονο Αλεξάντερ.
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.