Μονακό: Ο πρίγκιπας Αλβέρτος βάπτισε τα δίδυμα παιδιά του

Μονακό: Ο πρίγκιπας Αλβέρτος βάπτισε τα δίδυμα παιδιά του

Σε κλειστό κύκλο έγινε η βάπτιση των δίδυμων παιδιών του πρίγκιπα Αλβέρτου και της συζύγου του, πριγκίπισσας Σαρλίν

Μονακό: Ο πρίγκιπας Αλβέρτος βάπτισε τα δίδυμα παιδιά του
Ζακ και Γκαμπριέλα βαπτίστηκαν αντίστοιχα τα μόλις πέντε μηνών δίδυμα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό. Η σύζυγός του πριγκίπισσα Σαρλίν κρατούσε στην αγκαλιά της τον μικρό πρίγκιπα Ζακ και ο Αλβέρτος την μικρή πριγκίπισσα Γκαμπριέλα. 

Κλείσιμο


Η βάπτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Κυριακή το πρωί στον καθεδρικό ναό της Παναγίας στο Μονακό αλλά μια γιγάντια οθόνη που είχε τοποθετηθεί στην πλατεία κοντά στα ανάκτορα, επέτρεπε στους «κοινούς θνητούς» να παρακολουθούν το μυστήριο.



Την βάπτιση τέλεσε ο σεβασμιότατος Bernard Barsi και τα δίδυμα γοήτευσαν με τα μπλε μάτια τους τους παρευρισκόμενους. Νονός του μικρού πρίγκιπα Ζακ είναι ο Christopher Le Vine τζούνιορ, γιος εξαδέλφου της αξέχαστης Γκρέις Κέλλυ, μητέρας του Αλβέρτου, από την Αμερική και η Diane de Polignac Nigra, εξαδέλφη του πατέρα του Αλβέρτου, του πρίγκιπα Ρενιέ.


Την μικρή Γκαμπριέλα βάπτισαν ο μικρότερος αδελφός της πριγκίπισσας Σαρλίν, Gareth Wittstock και η Nerine Pienaar, η σύζυγος του πρώην αρχηγού της ομάδας ράγκμπι της Νοτίου Αφρικής, Francois Pienaar.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του πριγκιπάτου τον Αλβέρτο θα διαδεχθεί στον θρόνο ο μικρός Ζακ, που γεννήθηκε δύο λεπτά μετά την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει ήδη δύο παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του, την 22χρονη Γιασμίν και τον 10χρονο Αλεξάντερ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης