Ρένος Χαραλαμπίδης: Καλά κάνουν οι συνάδελφοί μου που παρουσιάζουν εκπομπές, ο ηθοποιός πρέπει να δουλεύει
Και εγώ το έκανα στο παρελθόν και θα το ξανακάνω στο μέλλον, τόνισε ο ηθοποιός
Τους συναδέλφους του που επιλέγουν να αναλάβουν την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών στήριξε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.
Ο ηθοποιός τόνισε πως καλώς τολμούν να στραφούν στον ρόλο του παρουσιαστή, πράγμα που έχει κάνει και ο ίδιος. Για εκείνον, αυτό που έχει σημασία είναι να είναι ειλικρινείς απέναντι στους τηλεθεατές και να μην πορεύονται με μοναδικό κίνητρο τις οικονομικές απολαβές.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», την Τετάρτη 18 Μαρτίου, ο Ρένος Χαραλαμπίδης σημείωσε: «Καλά κάνουν οι συνάδελφοί μου που παρουσιάζουν εκπομπές, αρκεί να το κάνουνε με όλη τους την καρδιά. Και εγώ το έκανα, το έχω κάνει στο παρελθόν και θα το ξανακάνω στο μέλλον. Ο ηθοποιός πρέπει να δουλεύει. Σημασία έχει αυτό που κάνει, να το κάνει με ευθύνη και να μην κοροϊδεύει το κοινό, να μην το κάνει μόνο για τα λεφτά».
Δείτε το βίντεο
Σε ερώτηση για το αν παίζουν ρόλο τα χρήματα στην επιλογή μίας δουλειάς, ο ηθοποιός εξήγησε πως πάντοτε εξέταζε αυτόν τον παράγοντα, αφού βιοπορίζεται μέσα από την υποκριτική. «Πιστεύετε ότι είμαι ο Ωνάσης; Και βέβαια παίζουν ρόλο τα λεφτά. Και βέβαια. Είμαι ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από μια λαϊκή οικογένεια και βιοπορίζομαι από τη δουλειά αυτή και κάνω το κουμάντο μου και όπως σας είπα, τα επενδύω στις ταινίες μου», επισήμανε.
Όσον αφορά στη δική του παρουσία στην τηλεόραση, ο Ρένος Χαραλαμπίδης ανέφερε: Εγώ προσπαθώ να είμαι μια τηλεοπτική περσόνα που να έχει κάτι να πει. Σε ένα σόου το οποίο θα έχει με καλλιτεχνικές προδιαγραφές ή σε ένα σόου που θα υπήρχε ένα στάνταρ και στους κριτές αλλά και στους διαγωνιζόμενους, θα το σκεφτόμουνα πάρα πολύ σοβαρά. Πρέπει να φροντίσουμε εμείς οι καλλιτέχνες να δώσουμε καλό προϊόν, ακόμα και σε ένα σόου. Να δώσουμε κάτι ποιοτικό».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.