Μία νέα ανάρτηση έκανε η Εύη Βατίδου από τη νυχτερινή της έξοδο με τον γιο της, Χρίστο Κούγια, και την κόρη της, Μάιρα, σε γνωστό κέντρο.
Το πρώην μοντέλο έκανε χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στα μπουζούκια, την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, γιορτάζοντας παράλληλα και τον 23χρονο, ο οποίος είχε την ονομαστική του γιορτή. Την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου δημοσίευσε στο Instagram ένα νέο βίντεο, όπου μαζί με τα παιδιά της χορεύει δίπλα από την πίστα το τραγούδι «Wake me up when it's all over». Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Αγάπη, οικογένεια, Χριστούγεννα. Λίγη υπομονή μέχρι να κοπεί η βασιλόπιτα. Χρόνια πολλά!».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.