Αγκαλιά με τη Ροσαλία πόζαρε ο Δημήτρης Παπαϊωάννου σε πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στα social media, με τους θαυμαστές τους να εμφανίζονται ενθουσιασμένοι με τη συνάντησή τους.
Ο διεθνής χορογράφος και σκηνοθέτης μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram δύο φωτογραφίες, στις οποίες πόζαρε χαμογελαστός με την Ισπανίδα σταρ, στο East Wood.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Δημήτρης Παπαϊωάννου έγραψε: «Φωνή στους ουρανούς / πόδια στη γη / μαγεμένος, αγαπητή Ροσαλία».
Οι θαυμαστές του αντέδρασαν με ενθουσιασμό στα σχόλια κάτω από τη δημοσίευσή του, εκφράζοντας την επιθυμία τους για μία μελλοντική συνεργασία των δύο καλλιτεχνών. Πιο αναλυτικά, πολλοί ανέφεραν πόσο ανυπομονούν για το ενδεχόμενο συνεργασίας, με κάποιον να σχολιάζει: «Ω, Θεέ μου, δύο από τους αγαπημένους μου μαζί! Είμαι τόσο ενθουσιασμένος!», ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Εύχομαι να συνεργαστούν για τις μελλοντικές της εμφανίσεις».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.