Πριν από λίγες εβδομάδες, η Κατερίνα Καραβάτου φιλοξένησε στην εκπομπή που παρουσίαζε «Καλοκαίρι Παρέα» τον Κρατερό Κατσούλη, δηλώνοντας πως η τηλεοπτική τους συνάντηση αποτελεί «μια εξέλιξη της σχέσης τους».
«Ήταν καταπληκτικά, ήμουν πολύ χαρούμενη που τους είχα απέναντι μου. Ήταν ακόμα μια εξέλιξη της σχέσης μας και σε αυτό το επίπεδο» είπε η παρουσιάστρια.
Δείτε το βίντεο
Η τηλεοπτική συνάντηση Κρατερού Κατσούλη και Κατερίνας Καραβάτου
«Δεν ήταν εύκολο αυτό. Το περίμενα πώς και πώς και είχα πολύ μεγάλη αγωνία» είχε πει η παρουσιάστρια και είχε προσθέσει: «Έχω υπάρξει παντρεμένη με αυτόν τον άνθρωπο κι έχω κάνει δύο παιδιά». Ο ηθοποιός από τη μεριά του είχε ευχαριστήσει την πρώην σύζυγό του για την πρόσκληση και τη φιλοξενία.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών