Μία μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας έδωσαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς στο πλαίσιο της περιοδείας τους «Love On Tour», μία παραγωγή της Panik Live Productions.
Το βράδυ της Δευτέρας 1η Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι που συμπράττει ξανά επί σκηνής μετά από 28 χρόνια, διασκέδασε τους θαυμαστές του ερμηνεύοντας διαχρονικές επιτυχίες του και ντουέτα.
Δείτε βίντεο από την εμφάνισή τους
Κλείσιμο
Οι δύο καλλιτέχνες θα συναντηθούν ξανά με το αθηναϊκό κοινό, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα εμφανίζονται στο νυχτερινό κέντρο «Αυτοκίνηση».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.