Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τη Χρύσα Σπηλιώτη που έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μάτι το 2018.
Όπως εξήγησε, η ηθοποιός και συγγραφέας ήταν μία από τις καλύτερές του φίλες και κάθε χρόνο, σε αυτή τη «μαύρη» επέτειο τη σκέφτεται ακόμη περισσότερο, όπως και τον σύζυγό της, Δημήτρη Τουρναβίτη, που πέθανε μαζί της.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε στο Instagram μία παλιά φωτογραφία του με τη Χρύσα Σπηλιώτη και στη λεζάντα της σημείωσε αναλυτικά: «8 χρόνια από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Εκεί χάθηκαν ανθρώπινες ζωές, ζώα, περιουσίες, το περιβάλλον... Οι νεκροί, οι εγκαυματίες και οι ψυχικά ταλαιπωρημένοι και πληγωμένοι για πάντα ζητούν δικαίωση... Εκεί χαθηκε μια από τις καλύτερες φίλες μου, η σπουδαία ηθοποιός και συγγραφέας Χρύσα Σπηλιώτη, που ξεκινήσαμε με όνειρα παρέα, μαζί με τον σύζυγό της... Πάντα θα σε θυμόμαστε αγαπημένη μου... Πάντα θα σ' αγαπάμε...».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.