Η αδερφή του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αικατερίνη πέτυχε μια σημαντική διάκριση στον ακαδημαϊκό χώρο, καθώς το βιβλίο της «Νομικά Ζητήματα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας» εντάχθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας.
Στο έργο της, η συγγραφέας εξετάζει σε βάθος τις νομικές διαστάσεις της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, αναλύοντας το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των κοινωνικών επιχειρήσεων, τις νομικές μορφές που μπορούν να υιοθετήσουν και τα ζητήματα που προκύπτουν στην πράξη.
Η Κατερίνα Αργυρού έχει κάνει σπουδές στη Νομική, έχει πλούσιο ερευνητικό έργο και διδάσκει σε Πανεπιστήμιο της Ολλανδίας όπου διαμένει μόνιμα με την οικογένειά της, ενώ επισκέπτεται πολύ συχνά την Ελλάδα.
Η προσθήκη του βιβλίου στη συλλογή της Εθνικής Βιβλιοθήκης αποτελεί τιμητική αναγνώριση, καθώς το έργο της πλέον συγκαταλέγεται στην εθνική επιστημονική γνώση και αποτελεί πόρο για μελλοντικές έρευνες και μελέτες.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.