Στην προσωπική της ζωή και τα όρια του σώματος, την υγεία και τη μητρότητα αναφέρθηκε η Ελένη Πετρουλάκη, αποκαλύπτοντας ότι έχει περάσει αυτοάνοσο νόσημα το οποίο βρίσκεται πλέον σε καταστολή, ενώ στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με τη γονιμότητα και υπερκόπωση.
Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε και για την επαγγελματική της πορεία, εξηγώντας στην εκπομπή «Happy Day», ότι πλέον δεν διατηρεί γυμναστήριο, αλλά ένα διατροφολογικό γραφείο με ομάδα ειδικών.
Για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, δήλωσε: «Υπήρχαν περίοδοι στη ζωή μου, που αντιμετώπισα διάφορα θέματα και υγείας και ψυχολογίας. Έχω περάσει αυτοάνοσο και τώρα είναι σε καταστολή. Στο παρελθόν είχα και θέματα με τη γονιμότητα, με τις εγκυμοσύνες, με την αποκατάσταση. Έχω μπει στο νοσοκομείο με υπερκόπωση. Το θέμα είναι να ξέρουμε που είναι τα όριά μας».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d8pzxiay11x5)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μητρότητα και τη δυσκολία που συνόδευε την ανατροφή των παιδιών της, ειδικά στην εφηβεία. «Με τα παιδιά αισθάνθηκα πολλές φορές ότι δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα. Το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου είναι το να μεγαλώνω τα παιδιά μου. Η πίεση που αισθάνεσαι με τα παιδιά, τα ζόρια και οι ευθύνες είναι απίστευτες. Η εφηβεία των κοριτσιών ήταν το πιο δύσκολο στάδιο. Έχω μπει μέσα σε κλαμπ για να πάρω την κόρη μου σηκωτή», είπε.
Για τον γάμο της με τον Ίλια Ίβιτς, επισήμανε: «Με τον Ίλια είμαστε 30 χρόνια παντρεμένοι. Το ζευγάρι περνάει διάφορες φάσεις, αλλά υπάρχει ένας κοινός σκοπός και αυτός είναι η ανατροφή και το μεγάλωμα των παιδιών».
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.