Από την πλευρά του, ο ηθοποιός μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου, υποστήριξε τη Μαρία Σολωμού, και μάλιστα ανέφερε πως κατά τη γνώμη του οι άντρες είναι «σοβινιστικά γουρούνια».
Αναλυτικά, ο Παύλος Κοντογιαννίδης τόνισε: «Συμφωνώ απόλυτα με τη Σολωμού, γιατί οι άντρες όσο και εάν το παίζουμε φεμινιστές και έχουμε καλό επικοινωνιακό λόγο, όπως εγώ, στην ουσία παραμένουμε να είμαστε αρσενικά σοβινιστικά γουρούνια. Το λέω εν πλήρει συνειδήσει».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7qe0p73nbah)
Τέλος, ο ηθοποιός ανέφερε την ερώτηση που έκανε σε μία κοπέλα ηλικίας 19 ετών, η οποία βρέθηκε σε μία από τις παραστάσεις του. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Κοντογιαννίδης τη ρώτησε, πώς είναι κατά τη γνώμη της ο ιδανικός άντρας και εκείνη του απάντησε «δεν υπάρχει ιδανικός άντρας».
Το ΥΓΕΙΑ φέρνει στην Ελλάδα την πιο προηγμένη τεχνολογία αξονικής τομογραφίας, εγκαθιστώντας τον νέο αξονικό τομογράφο NAEOTOM Alpha.Pro της Siemens Healthineers. Πρόκειται για τον πρώτο και μοναδικό αξονικό τομογράφο νέας γενιάς με τεχνολογία μέτρησης φωτονίων στη χώρα.