Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου της Καίτης Γκρέυ σε ηλικία 100 ετών. Η σπουδαία τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 10:00 το πρωί, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, μετά από πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.
Με μια ανάρτηση στο Instagram θέλησε πει το δικό της αντίο στη μεγάλη ερμηνεύτρια η Κλέλια Ρένεση. Η ηθοποιός ενσάρκωσε την Καίτη Γκρέυ στη βιογραφική ταινία «Υπάρχω» για τον Στέλιο Καζαντζίδη. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Σαν άστρο έζησε, φώτισε, ταξίδεψε και μάγεψε χιλιάδες. Σαν άστρο εκρήγνυται και γίνεται αστερόσκονη, αλλά ποτέ δεν θα φύγει. Θα μείνει στον ουρανό μας! Καίτη Γκρέυ, η φωνάρα, η μαγκιόρα, η μάγισσα, η μερακλού. Φώτισε τους ουρανούς! Καλό ταξίδι! Μεγάλη τιμή που μύρισα κάποια μονοπάτια σου…».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.