O Γιώργος Χρανιώτης έκανε δηλώσεις και μίλησε για τη σχέση που έχει με τα χρήματα, ενώ αναφέρθηκε στον ηθοποιό που ζηλεύει.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», δήλωσε: «Δεν κυνήγησα τα λεφτά. Ίσως θα μπορούσα να το είχα κάνει λίγο περισσότερο. Ήμουν πάρα πολύ απαξιωτικός με τα χρήματα, με απασχολούσε μόνο να έχω».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4msr5y9hfs9)
Στη συνέχεια, αποκάλυψε ποιος ηθοποιός αρέσει στη σύζυγό του και τον λόγο που αποφεύγει να βλέπει ταινίες του μαζί της.
«Δεν βλέπω ταινίες με τον Μπραντ Πιτ με τη σύζυγό μου, γιατί ζηλεύω, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Εγώ τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν ηθοποιό», δήλωσε.
Τέλος, πρόσθεσε: «Είναι αυτός ο άντρας που είναι, οπότε όταν ακούω κάποιους ήχους από τη σύντροφό μου, που δείχνουν ότι κάτι συμβαίνει στο μέσα της... ναι ζηλεύω και το αποφεύγω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να βλέπει με τις φίλες της, αλλά εγώ δεν μπορώ να είμαι μπροστά».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.