Οι δύο σχολιαστές δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν το κοινό, πράγμα που διαπίστωσε και ο Νίκος Μουρατίδης.
Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Νίκος Μουρατίδης δήλωσε αρχικά: «Απαράδεκτοι. Ενώ είναι πολύ συμπαθείς και οι δύο, στην παρουσίαση τη χθεσινή και την προηγούμενη ήταν απαράδεκτοι. Καθόλου διαβασμένοι, λάθος, λάθος, λάθος, απαράδεκτοι. Χωρίς να έχουν μελετήσει, χωρίς να έχουν κάνει πρόβες, χωρίς τίποτα».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d15tdlo94hy1)
Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο ίδιος εντόπισε πολλά λάθη στον σχολιασμό του χθεσινού ημιτελικού.
«Μιλούσαν συνέχεια, μια βαβούρα κι ένα πράγμα... Απαράδεκτοι. Χθες έγιναν πολύ πιο σημαντικά λάθη, σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Επαναλαμβάνω όμως, ότι είναι συμπαθέστατοι και οι δύο κι ο Θανάσης Αλευράς είναι ένα υπερταλαντούχο πλάσμα. Δεν ήταν καλοί σε αυτό το πράγμα, που έκαναν. Δεν είναι όλοι για όλα και αν καλείσαι να κάνεις αυτό το πράγμα, λες ναι και αρχίζεις να το δουλεύεις. Μελετάς για να το κάνεις αυτό», εξήγησε.
Τέλος, πρόσθεσε: «Αντιμετώπισαν την τηλεοπτική παρουσίαση της Eurovision σαν ραδιόφωνο επαρχίας, ούτε καν Αθήνας. Πολύ μπλα μπλα σε άσχετα σημεία».
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.