Άνταμ Κλέιτον: Ο μπασίστας των U2 ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο μετά από 10 χρόνια

Άνταμ Κλέιτον: Ο μπασίστας των U2 ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο μετά από 10 χρόνια

Ο μπασίστας και η σύζυγός του αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

clayton
Ο μπασίστας των U2, Άνταμ Κλέιτον και η σύζυγός του Μαριάνα Τεϊξέιρα ντε Καρβάλιο ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από παραπάνω από μια δεκαετία γάμου.

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού αποκάλυψε την είδηση του χωρισμού στο Sunday World, επιβεβαιώνοντας τον διαζύγιό τους. Το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2013, έχουν μια εξάχρονη κόρη, την Άλμπα.

Ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε: «Μετά από περισσότερα από 10 χρόνια γάμου, ο μουσικός Άνταμ Κλέιτον και η δικηγόρος Μαριάνα Τεϊξέιρα ντε Καρβάλιο χώρισαν φιλικά. Και οι δύο θα συνεχίσουν να συμμετέχουν πλήρως στη φροντίδα της κόρης τους και ζητούν να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας».
Κλείσιμο
Ο 64χρονος Κλέιτον και η Καρβάλιο παντρεύτηκαν σε μια μικρή τελετή στο Δουβλίνο τον Σεπτέμβριο του 2013, αφού ήταν μαζί για 4 χρόνια. Μετά τον γάμο τους, ακολούθησε μια μεγάλη γιορτή σε έναν ιστορικό γαλλικό πύργο κοντά στις Κάννες με 150 καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων των υπόλοιπων μελών της μπάντας, Μπόνο, The Edge και Λάρι.

Τον Ιούλιο του 2017, το ζευγάρι καλωσόρισε την κόρη του Άλμπα, η γέννηση της οποίας γνωστοποιήθηκε μέσω μιας δήλωσης στους Irish Times, η οποία έγραφε: «Ο Άνταμ και η Μαριάνα Κλέιτον είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη γέννηση του πανέμορφου κοριτσιού τους Άλμπα».

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό στη Λέσβο

Τι γιορτάζουμε την Κυριακή των Βαΐων - Τα βάγια, οι παραδόσεις και τα έθιμα


Ο Μπάιντεν περιπαίζει τον Τραμπ στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών - «Έχω αντίπαλο ένα 6χρονο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης